Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Ειδήσεις » Καταγγελία του Συνδέσμου Ν. Φθιώτιδας για το ψήφισμα της γ.σ. της ΟΒΥΕ το Μάιο

Καταγγελία του Συνδέσμου Ν. Φθιώτιδας για το ψήφισμα της γ.σ. της ΟΒΥΕ το Μάιο

«Η ΟΒΥΕ χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας» απαντά ο Σύνδεσμος Αγρινίου

Για προσβολή του προέδρου του Συνδέσμου, στον ίδιο το Σύνδεσμο και σ’ όλους τους υδραυλικούς της χώρας, κάνει λόγο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φθιώτιδας, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ στο θέμα ψηφίσματος για το ασφαλιστικό από την πλειοψηφία της γ.σ. της Ομοσπονδίας που έγινε στις 26 και 27 Μαΐου.
Συγκεκριμένα η καταγγελία του Συνδέσμου Φθιώτιδας, που υπογράφεται από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα Ε. Κέππα και Α. Δέδογλου, αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Φθιώτιδας, ομόφωνα αποφάσισε να καταγγείλει το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ για την απαράδεκτη στάση του στο θέμα ψηφίσματος και θέσεων από την πλειοψηφία της γ.σ. της ΟΒΥΕ στις 26 και 27/5/2007.
Το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ όχι μόνο δεν εξέδωσε το ψήφισμα που έδωσε εντολή η γ.σ. της ΟΒΥΕ, αλλά το παραποίησε ολοσχερώς εκδίδοντας άλλο κείμενο από αυτό της γενικής συνέλευσης.
Και μάλιστα με την υπογραφή του γενικού γραμματέα της γ.σ. του συνάδελφου Δημήτριου Βαργιάμης και του ψηφολέκτη  Θεόδωρου Χατζηαντωνάκη, παρακάμπτοντας τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης Ευάγγελο Κέππα που είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου μας. Με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο προσβάλλεται και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φθιώτιδας, και ο Σύνδεσμός μας, μα κυρίως, όλοι οι υδραυλικοί της χώρας.
Καλούμε όλους τους συνδέσμους να πάρουν θέση για το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ».
Απάντηση από το Σύνδεσμο Αγρινίου
Απαντώντας στην παραπάνω καταγγελία ο Σύνδεσμος Αγρινίου έστειλε επιστολή προς το Σύνδεσμο Φθιώτιδας (με κοινοποίηση προς την ΟΒΥΕ ) στην οποία αναφέρεται:
«Συνάδελφοι,
Είναι απαράδεκτη η στάση σας και το περιεχόμενο των επιστολών σας. Συνάδελφοι της ΔΕΚΥ, γιατί εκεί ανήκετε, παρακαλούμε συνετιστείτε. Έχουμε και εμείς αυτιά και ακούμε καλά, και ας μη μιλάμε, αλλά ως εδώ.
Η γ.σ. αποφάσισε και το ακούσαμε όλοι, το ψήφισμα να το φτιάξει το προεδρείο, γιατί λοιπόν παρερμηνεύετε αποφάσεις; Ο καιρός που θα πάρετε ξανά τις απαντήσεις ζυγώνει, διότι δημιουργείτε συνεχώς προβλήματα στην ΟΒΥΕ.
Η Ομοσπονδία χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, και όχι μόνο την κακή κριτική μας και τη διάσπαση».
Την επιστολή του Συνδέσμου Αγρινίου υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας Αθ. Κοντονάσιος και Κ. Κατερινόπουλος, αντίστοιχα.