Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.: Συνεχίζοντας την πορεία των 40 χρόνων με εγγυημένα προϊόντα Μόνωσης, Θέρμανσης, Ύδρευσης

Η εταιρεία Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ είναι κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου εταιρειών ΤΖΑΝΟΣ

Η εταιρεία Κ.ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. με την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση των 40 ετών της, αποτελεί σήμερα μία εδραιωμένη εμπορική επιχείρηση στους χώρους της ύδρευσης, θέρμανσης, φυσικού αερίου και πράσινης ενέργειας, διατηρώντας μακρόχρονη συνεργασία με πιστοποιημένους γνωστούς Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οίκους.

Η αποστολή μας είναι να εντοπίζουμε προβλήματα και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς, σε υψηλό πάντα επίπεδο ως προς τα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας.
Το όραμά μας είναι να συμβάλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας σε βιομηχανικές και αστικές εγκαταστάσεις, επενδύοντας σε καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα και μακροχρόνιες, ουσιαστικές συνεργασίες.
Οι αξίες μας είναι Εγγύηση, Ποιότητα, Αξιοπιστία και Ομαδική Συνεργασία. Εγγυόμαστε ότι όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση CE και πληρούν τα Διεθνή πρότυπα, με άριστη Ποιότητα. Αξιοπιστία γιατί στηρίζουμε τους συνεργάτες μας στη προσπάθειά τους για την επίτευξη των στόχων και των αναγκών τους μέσω της Ομαδικής Συνεργασίας και επικοινωνίας.
Η Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1982 και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο υψηλών προδιαγραφών στη Μεταμόρφωση Αττικής συνολικού εμβαδού 10,000 m². Πέραν των κεντρικών γραφείων, διαθέτει επίσης κατάστημα 2,000 m² στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα. Με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και το άρτιο σύστημα διανομής μας, εξυπηρετούμε σε σύντομους χρόνους το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών μας, με συνέπεια και αξιοπιστία, χάρη στο υψηλό ποσοστό ετοιμοπαράδοτων προϊόντων μας.

3i International Innovative Industries S.A. (3i S.A.)
Το 1997 ιδρύθηκε η εταιρεία παραγωγής 3i S.A., που ειδικεύεται στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων μόνωσης από συνθετικό καουτσούκ, ISOPIPE, για κλιματισμό, θέρμανση, ύδρευση, εξαερισμό και ψύξη, και των χυτοσίδηρων λεβήτων συμπύκνωσης, TORREΝT, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για βιομηχανική και οικιακή χρήση.
ISOPIPE: Συστήματα μόνωσης από αφρώδες συνθετικό καουτσούκ, NBR και EPDM, και σημαντικά υψηλό ποσοστό 98,5% κλειστών κυψελών, το οποίο λειτουργεί άριστα σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών από -50°C έως +175°C. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει διάφορους τύπους εξωτερικής προστασίας της μόνωσης, προσφέροντας στο υλικό υψηλή ανθεκτικότητα έναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία, στις διαρροές και τη διάβρωση. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουμε τις επικαλύψεις SOLAR (patented) και αλουμινίου, όπως UV PLUS & HEAVY DUTY. Οι επικαλύψεις της μόνωσης λειτουργούν στους -40°C έως +120°C και η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής είναι +15 έτη, ενώ παρέχεται εγγύηση 7 ετών. Τέλος, εξίσου σημαντικά προϊόντα μας είναι οι προμονωμένοι σωλήνες ISOSOL, το ISOSOUND & όλα τα συμπληρωματικά προϊόντα που απαιτούνται για τις εγκαταστάσεις της μόνωσης.
TORRENT: Χυτοσίδηροι λέβητες συμπύκνωσης για χρήση πετρελαίου και φυσικού αερίου, διαθέσιμοι σε πέντε διαφορετικά μοντέλα, κλάσης A & B, από 20kW έως 1400kW με απόδοση έως 104,5% και εγγύηση 10 ετών. Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση σήματος CE και μια σειρά από 50 άλλες πιστοποιήσεις από διαπιστευμένους οργανισμούς παγκοσμίως. Εκτός από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, η ISOPIPE S.A. διατηρεί ένα πρότυπο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001: 2015.

H-IT
Το 2008 ο Όμιλος προχώρησε στη δημιουργία του εμπορικού σήματος H-IT με στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, για δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης. Τα προϊόντα H-IT ακολουθούν τις Ευρωπαϊκές Νόρμες ΕΝ και τα πρότυπα ISO-DIN.

K-ENERGY
Το 2009 ο Όμιλος δημιούργησε την εμπορική ονομασία K-energy, η εξέλιξη στη θέρμανση, που επικεντρώνεται στα είδη θέρμανσης όπως:
• Χαλύβδινους Λέβητες: Τριών διαδρομών καυσαερίων, με κυλινδρικό θάλαμο καύσης. Εγγύηση: 10 έτη
• Εναλλάκτες: Είναι κατάλληλοι για λέβητες ισχύος από 23 kW έως 2300 kW. Κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή έναντι στη διάβρωση. Εγγύηση: 3 έτη
• Θερμοδοχεία Ζεστού Νερού Χρήσης & Αποθήκευσης (Boiler II & IIIης Ενέργειας): Είναι κατάλληλα για θέρμανση, παραγωγή & αποθήκευση Ζεστού Νερού Χρήσης (Ζ.Ν.Χ.). Παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε λέβητες, συστήματα βιομάζας, αντλίες θερμότητας και ηλιακά συστήματα. Παράγονται σύμφωνα με το ISO 9001:2008, ρομποτικής κατασκευής, και πληρούν τις απαιτήσεις των Γερμανικών Προδιαγραφών κατά DIN 4753-3. Εγγύηση: 5 έτη.
• Χαλύβδινα Θερμαντικά Σώματα Panel: Κατασκευάζονται από χάλυβα ST12-03, με πάχος 1.25 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 442-1, συνθέτοντας ένα προϊόν με μοναδικά οφέλη και άψογη λειτουργικότητα, ανταποκρίνοντας άμεσα με το άνοιγμα του θερμοστάτη, ενώ η θερμότητά τους διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο. Πλήρης ποικιλία διαστάσεων σε μήκη και ύψη. Εγγύηση: 10 έτη.
• Θερμαντικά Διακοσμητικά Σώματα Μπάνιου: Κατασκευασμένα από χάλυβα ψυχρής έλασης κατά EN 10130 σύμφωνα με τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και παραγωγική διαδικασία πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001. Άριστες επιδόσεις, εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση, με το ειδικό σετ εξαρτημάτων, πλήρης ποικιλία διαστάσεων σε μήκη και ύψη, εξαιρετική ποιότητα βαφής σε λευκό χρώμα.

Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα του Ομίλου ΤΖΑΝΟΣ φέρουν πιστοποίηση CE.
• Σωλήνες Πολυαιθυλενίου, PERT-AL-PERT, INOX, Πολυπροπυλενίου P.P.R. & Προ-μονωμένοι Σωλήνες UNAVELD
• Συστήματα Αποχέτευσης OSTENDORF
• Εξαρτήματα κατάλληλα για ύδρευση, θέρμανση και φυσικό αέριο BANNINGER & H-IT
• Λέβητες Συμπυκνωμάτων TORRENT
• Επίτοιχες Μονάδες Αερίου & Ηλεκτρικές SAVIO
• Θερμοδοχεία (Boiler) CORDIVARI & K-energy
• Δοχεία Διαστολής Gitral
• Χαλύβδινα Θερμαντικά Σώματα (Εξωτερικού & Ενσωματωμένου Βρόγχου) & Διακοσμητικά K-energy
• Μπαταρίες Η-ΙΤ
• Σφαιρικά Η-ΙΤ
• Κολλήσεις STANNOL
• Κόλλες PVC KEFREN
• Μόνωση ISOPIPE