Αρχική » Επικαιρότητα » ISH digital 2021: Aυθεντικές λύσεις για την ενεργειακή επανάσταση

ISH digital 2021: Aυθεντικές λύσεις για την ενεργειακή επανάσταση

Η πρώτη ψηφιακή έκδοση της ISH, της κορυφαίας παγκόσμιας εμπορικής έκθεσης για HVAC + Water, έφερε στο προσκήνιο θέματα κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής σημασίας.

Συνολικά 373 εταιρείες παρουσίασαν τα καινοτόμα προϊόντα τους στην ISH digital 2021. Η θεματική ενότητα Green Deal ήταν ένα από τα σημαντικά θέματα στον τομέα Energy της ISH digital 2021, με παρουσιάσεις για λύσεις θέρμανσης και συστημάτων που συμβάλλουν αποφασιστικά στην επίτευξη των κλιματικών στόχων. Το τρέχον πολιτικό πλαίσιο στην αγορά θέρμανσης συζητήθηκε λεπτομερώς στο ISH Technology and Energy Forum. Ένα άλλο σημαντικό θέμα ήταν η ζωτική συμβολή των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού στο πλαίσιο της τρέχουσας πανδημίας, θέματα που καλύφθηκαν επίσης στο Air Conditioning Forum.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε επίσης στο Building Forum, το οποίο προσέφερε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με προγράμματα χρηματοδότησης και κανονισμούς κτιρίων.
Ο τομέας Water, ο οποίος φέτος επικεντρώθηκε στην υγιεινή του πόσιμου νερού και την αυξανόμενη τάση για μεγαλύτερη υγιεινή στο μπάνιο, αποδείχθηκε επίσης εξαιρετικά δημοφιλής. Έτσι, επιφάνειες ανθεκτικές σε βρωμιά και βακτήρια, ανέπαφες λειτουργίες και ηλεκτρονικοί μπιντέδες υγιεινής, έδειξαν πώς η βιομηχανία υγιεινής αντιδρά με έξυπνες λύσεις στις αυξανόμενες προσδοκίες όσον αφορά την υγιεινή. Ιδιαίτερα δημοφιλείς ήταν οι συζητήσεις στο trend show «Pop up my Bathroom», το οποίο είχε τη μορφή φυσικής εγκατάστασης στο κτίριο «Forum» του Εκθεσιακού Κέντρου της Φρανκφούρτης και παρουσίασε τρεις τάσεις σχεδιασμού μπάνιου με το σύνθημα «Inside I Outside»: Smart Bathroom. Living Bathroom. Green Bathroom».

Η ISH digital 2021 σε αριθμούς
Συνολικά η ISH digital εστίασε στην συνδεσιμότητα, τη μεταφορά γνώσεων, το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο – ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων και στις τελευταίες λύσεις και τα καινοτόμα προϊόντα των εκθετών.
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκδήλωσης, μεταδόθηκαν συνολικά 290 ώρες περιεχομένου από τις 22 έως τις 26 Μαρτίου 2021. Πραγματοποιήθηκαν 277 ζωντανές και ψηφιακές εκδηλώσεις, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 47.000 θεατές. Συνολικά, περίπου 69.000 συμμετέχοντες, 42% εκτός Γερμανίας, χρησιμοποίησαν ενεργά την πλατφόρμα ISH digital 2021. Επιπλέον, την πλατφόρμα συμπλήρωσε το ISH Radio, το οποίο είναι περήφανο για τους περίπου 29.000 ενθουσιώδεις ακροατές του.
Η πλατφόρμα παραμένει ανοικτή σε όλους τους συμμετέχοντες μέχρι τις 30 Απριλίου 2021, ώστε να τους δώσει την δυνατότητα να παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένο υλικό και να έρθουν σε επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες ή προμηθευτές.
Η επόμενη ISH θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης στις 13 – 17 Μαρτίου 2023.