Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ηλιακής Ενέργειας » Ηλιακά συστήματα INTRASOL από την ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε

Ηλιακά συστήματα INTRASOL από την ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε

diathermiki

diathermikiTα ηλιακά συστήματα Intrasol, που διαθέτει στην αγορά η «Διαθερμική» κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια με δυνατότητα παραγωγής 4.000 ηλιακών συστημάτων τον μήνα. Mε την ειδική διαμόρφωση του απορροφητή των συλλεκτών (made in Germany) με την βελτιστοποίηση των αποστάσεων μεταξύ των σωλήνων του απορροφητή και του υάλινου καλύμματος δημιουργούνται αέρια στρώματα μεταξύ των μονώσεων που εγγυώνται την μέγιστη συλλογή ηλιακής θερμικής ενέργειας χωρίς θερμικές απώλειες.Το υάλινο κάλυμμα του συλλέκτη των ηλιακών Intrasol είναι από άθραυστο υαλοπίνακα ασφαλείας και υψηλής διαπερατότητας που τα καθιστά ανθεκτικά σε χαλαζοπτώσεις άλλα και σε θερμικά σοκ. Περιλαμβάνουν ενιαία βάση και για ταράτσα και για κεραμοσκεπή.Το περίβλημα του συλλέκτη είναι κατασκευασμένο από φύλο χαλκού και συγκολλημένο με laser και με επιλεκτική επίστρωση τιτανίου για την απορρόφηση της άμεσης και έμμεσης ηλιακής ακτινοβολίας με την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών .
Οι συλλέκτες διαθέτουν στην κατώτερη πλευρά ένα σύστημα αφυδάτωσης που εξαφανίζει την υγρασία δίχως να δημιουργεί ρεύματα αέρα τα οποία ευθύνονται για τις θερμικές απώλειες. Η ιδιαίτερη τομή του συλλέκτη μειώνει στο ελάχιστο τα ρεύματα του αέρα στο εσωτερικό τα οποία οφείλονται στις διαφορές θερμοκρασίας, αντιμετωπίζει το φαινόμενο του θερμοσιφωνισμού και ελαχιστοποιούνται οι απώλειες.
Η βάση στήριξης των ηλιακών Intrasol είναι δικτυωτή κατασκευή υψηλής στατικής αντοχής, διαμορφωμένη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εγκαταστάσεις σε ταράτσα αλλά και σε εγκαταστάσεις κεραμοσκεπής . Το δοχείο και ο συλλέκτης προσδένονται στη βάση μέσω ειδικών συστημάτων σύσφιξης με βίδες, υψηλής πιστότητας και αντοχής για μία γρήγορη, ασφαλή και εύκολη εγκατάσταση. Μπορούν να παραδοθούν σε δύο χρωματικές επιλογές με ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα πάγου ή σε χρώμα κεραμιδιού .
Κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής κατά τα πρότυπα του ISO 9001/2000 με συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Όλη η παραγωγική διαδικασία γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 14001, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Όλα τα ηλιακά Intrasol συνοδεύονται από τις παρακάτω πιστοποιήσεις: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ – CE – ITC – INTA – EMAIL – TÜV ISO 9001 – TÜV ISO 14001 – TZSB – IZES – IE DIN CERTICO.
Παράγονται σε 7 μοντέλα χωρητικότητας 120 – 160 – 160 – 200 – 250 – 300 & 500 λίτρων και συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση . Με την εγκατάσταση ενός ηλιακού συστήματος Intrasol μπορούν να εξυπηρετηθούν για τις ανάγκες τους σε ζεστό νερό (αναλόγως των λίτρων) από 4 έως 20 άτομα.