Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » INTERPLAST: Παρουσίαση νέων προϊόντων

INTERPLAST: Παρουσίαση νέων προϊόντων

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η παρουσία της Interplast στην 1η Διεθνή Έκθεση EnergyTech που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 29 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.
Η προσέλευση του κοινού υπήρξε μεγάλη, γεγονός που επιβεβαιωνόταν από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν συνέχεια στο περίπτερο της εταιρίας καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Εκατοντάδες επισκεπτών έδειξαν ενδιαφέρον για τα προϊόντα της εταιρίας και κυρίως για το σύστημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης και του δροσισμού, αλλά και για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρία στη γεωθερμία. Η εταιρία παρουσίασε πέραν από την πλήρη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει για την ύδρευση, την θέρμανση και την αποχέτευση, νέα προϊόντα όπως τη νέα διαιρούμενη γωνία υδροληψίας 92° καθώς επίσης την ηλεκτροβάνα 1/2’’, 1’’ και 1 1/2’’με νέο σχεδιασμό.

Η διαιρούμενη γωνία υδροληψίας 92° παρέχει τη δυνατότητα χρήσης:
– Mε διακόπτες εσωτερικού και εξωτερικού βρόγχου 38mm.
– Με διακόπτες εξωτερικού και εσωτερικού βρόγχου 50mm και σωμάτων τύπου Ventil.
– Με μεταλλικό στήριγμα πολλαπλών θέσεων για εγκαταστάσεις ύδρευσης και θέρμανσης.
– Με ειδική συστολή για κυματοειδή σωλήνα 25mm και 28mm.
– Κυματοειδή σωλήνα στο εσωτερικό μέρος της γωνίας με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων εγκοπών.
– Επινικελωμένων σωληνομαστών 15mm/150mm και μονών/διπλών καλυμμάτων από ABS.
Η ηλεκτροβάνα φέρει τα κάτωθι χαρακτηριστικά:
– Υψηλή ροπή στρέψης 25ΝΜ πιστοποιημένα.
– Αποφυγή ανάποδων στροφών με την χρήση μηχανικού STOP.
– Οι εντολές on/off ρυθμίζονται και ελέγχονται μια προς μια για τον αποκλεισμό κλοπής θερμικής ενέργειας.
– Λόγω του μειωμένου όγκου τοποθετείται εύκολα εντός του πίνακα διανομής.
– Το κλείσιμο της βάνας δεν προκαλεί φαινόμενα υδραυλικής κρούσης και προστατεύει τις εγκαταστάσεις από υπερφόρτωση.
Kατά τη διάρκεια της έκθεσης, συζητήθηκαν θέματα τεχνικού περιεχομένου και δόθηκε η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με τα νέα καινοτόμα προϊόντα που σχεδιάζει και παράγει η εταιρία. Κοινή ήταν η άποψη που επικράτησε ότι τα προϊόντα της Interplast θεωρούνται έξυπνες λύσεις, υψηλής ποιότητας και αυτό γιατί αφουγκραζόμενη τον παλμό της αγοράς παρακολουθεί και διαμορφώνει τις εξελίξεις στον χώρο των πλαστικών σωληνώσεων. Το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τα στελέχη της εταιρίας όπου τόνιζαν ότι η στρατηγική της Interplast είναι ο σταθερός προσανατολισμός στην υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε και τα θετικά σχόλια που ακούστηκαν για το νέο σχεδιασμό του περιπτέρου της Interplast κάτι που άλλωστε επιβεβαιώθηκε και με το ειδικό βραβείο διοργανωτή που της απονεμήθηκε από την εταιρία HELEXPO για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία του περιπτέρου της.