Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Ημέρες CUSMART®. Mε τη ΧΑΛΚΟΡ θα τα …δείτε όλα!

Ημέρες CUSMART®. Mε τη ΧΑΛΚΟΡ θα τα …δείτε όλα!

Η ΧΑΛΚΟΡ μια μεγάλη και σύγχρονη εταιρία με πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία μετάλλων, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με αξιόπιστα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, έχοντας πάντα  στόχο τη διαρκή πρωτοπορία.
Η ΧΑΛΚΟΡ, συνδυάζοντας το μέγεθος, τη δύναμη, την υποδομή αλλά και το όραμα, αξιοποιεί το χαλκό με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του δημιουργώντας τώρα τον «έξυπνο σωλήνα»
CUSMART®. Πρόκειται για έναν χαλκοσωλήνα με επικάλυψη ειδικού μίγματος (Patent Pending) που συνδυάζει έξυπνα ευλυγισία, αντοχή και υγιεινή.
Αυτό το χειμώνα η ΧΑΛΚΟΡ, στα πλαίσια προώθησης του CUSMART®, δημιουργεί το «ημέρες CUSMART®» ένα ειδικό πρόγραμμα για επαγγελματίες που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν καλύτερα το νέο χαλκοσωλήνα CUSMART®.
Μέσα από την τεχνική επίδειξη θα ενημερωθούν, θα λύσουν απορίες και φυσικά θα επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές και δώρα που θα τους προσφέρουν οι «ημέρες CUSMART®».
Ενημερωθείτε από τον έμπορό σας για τις ημερομηνίες των ημερών CUSMART®.
Πάρτε το …ζεστά με ΧΑΛΚΟΡ
Η ΧΑΛΚΟΡ πάντα κοντά στον επαγγελματία δημιουργεί φέτος το χειμώνα μια ξεχωριστή προωθητική ενέργεια για «έξυπνους» επαγγελματίες, μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν δώρο ένα επαγγελματικό μπουφάν – γιλέκο αγοράζοντας απλά 300 μέτρα σωλήνα χαλκοσωλήνα CUSMART®.
Η ενέργεια τρέχει από την 1η Φεβρουαρίου 2008 στα καταστήματα πώλησης ειδών ύδρευσης και θέρμανσης για επαγγελματίες.