Αρχική » Περιεχόμενα » Υποβοήθηση θέρμανσης με ηλιακή ενέργεια » ΗΛΙΟΘΕΡΜ: Συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας

ΗΛΙΟΘΕΡΜ: Συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας

iliothermo 2.jpg

iliothermo 2.jpgΗλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας για την υποβοήθηση της θέρμανσης και για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης διαθέτει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού η εταιρία ΗΛΙΟΘΕΡΜ ΑΒΕΕ. Η κατασκευαστική εταιρία ΗΛΙΟΘΕΡΜ  Α.Β.Ε.Ε. με 28 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων έχει καθιερωθεί στους πρωτοπόρους κατασκευαστές του κλάδου. Εδρεύει στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Αγρίνιο του Νομού Αιτ\νίας.
Διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη μηχανολογική υποδομή για την κατασκευή του απορροφητή – συλλέκτη, ώστε να διακρίνεται στην αγορά για την ποιότητά της. Η τεχνολογική υπεροχή βρίσκεται στη μέθοδο συγκόλλησης των πτερυγίων του συλλέκτη με την τεχνολογία των υπερήχων.
Προμηθεύει με υπεργολαβίες τόσο την Ελληνική αγορά όσο και την Ευρωπαϊκή με κύριους προορισμούς τη Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Άγιο Δομίνικο, Τυνησία κ.α. Εξασφαλίζει στους πελάτες της προϊόντα πιστοποιημένα με ISO 9001: 2000 και εναρμονισμένα με την οδηγία Νέας Προσέγγισης της Ε.Ε. για CE. Επίσης διαθέτει και τα ακόλουθα πιστοποιητικά:
ISO 9001: 2000, CE, I T W , LABOR , DEMOKRITOS, EVETAM.

iliothermm 1.jpg