Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » IFH INTHERM: Ειδική έκθεση για είδη υγιεινής, θέρμανσης, κλιματισμού και ΑΠΕ

IFH INTHERM: Ειδική έκθεση για είδη υγιεινής, θέρμανσης, κλιματισμού και ΑΠΕ

Από 16 έως 19 Απριλίου 2008 στη Νυρεμβέργη
Η ειδική έκθεση για είδη υγιεινής, θέρμανσης, κλιματισμού και ΑΠΕ, IFH INTHERM, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στη Νυρεμβέργη και διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου. Η κλαδική έκθεση στους τομείς ειδών υγιεινής, θέρμανσης, κλιματισμού και εστιών ενημερώνει λεπτομερώς σχετικά με τη φιλική προς το περιβάλλον ηλιακή τεχνολογία, τους θερμαντήρες εξοικονόμησης ενέργειας, μπάνια σχεδιαστών υψηλής αξίας, εξαρτήματα, συνδέσμους, εργαλεία, σωλήνες, εγκαταστάσεις συνεργείων και γραφείων.
 Η τελευταία διοργάνωση του 2006 σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς 583 εκθέτες, εκ των οποίων οι 69 από το εξωτερικό παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε έναν σύγχρονο εκθεσιακό, χώρο 59.710 m² και προσέλκυσε το ενδιαφέρον 49.029 επισκεπτών. Ανάμεσα τους ήταν υδραυλικοί, τεχνικοί εγκατάστασης γκαζιού, τεχνικοί κεντρικής θέρμανσης και εξαερισμού, σιδηρουργοί, ειδικοί εγκατάστασης σομπών και θέρμανσης, υπάλληλοι γραφείων μηχανικών και μελετών, αρχιτέκτονες, απόφοιτοι τεχνικών σχολών/ πανεπιστημίου, ειδικοί των τμημάτων δόμησης δημόσιων υπηρεσιών καθώς και της βιομηχανίας, χονδρέμποροι του κλάδου, ιδιοκτήτες κατοικιών, οικοπεδούχοι, υπάλληλοι ξενοδοχείων, εστιατορίων και πανσιόν.
Τα προϊόντα, που παρουσιάζονται, ανήκουν στις εξής κατηγορίες: τεχνολογία θέρμανσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργεια, τεχνολογία κλιματισμού και εξαερισμού, κατασκευή σωληνώσεων, εγκαταστάσεις συνεργείων, εργαλεία, υδραυλικά εξαρτήματα, εξοπλισμός γραφείων, ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.ifh-intherm.de, ενώ κάρτες εισόδου –με μειωμένη τιμή και 10% έκπτωση για μέλη– μπορείτε να προμηθευτείτε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μοναχού στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Αθήνα, τηλ. 210 6419 000 + 6419038 και Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 327733