Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Ideal Standard: «40 χρόνια, 40% έκπτωση, σε 40 τυχερούς»

Ideal Standard: «40 χρόνια, 40% έκπτωση, σε 40 τυχερούς»

H Ideal Standard, η κορυφαία εταιρία στο χώρο προϊόντων μπάνιου, με αφορμή τα 40 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες του νέου εκθεσιακού της κέντρου, να κερδίσουν 40% έκπτωση στις αγορές τους!
Το μόνο που απαιτείται, είναι να επισκεφθείτε τη νέα έκθεση της Ideal Standard, (Λ. Μεσογείων 265 στο Ν. Ψυχικό) και να δείτε από κοντά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια συμμετέχετε χωρίς άλλη υποχρέωση στις κληρώσεις, οι οποίες θα αναδεινύουν κάθε εβδομάδα 3 μεγάλους τυχερούς!
Οι τυχεροί, μπορούν να εξαργυρώσουν την έκπτωση που δικαιούνται, σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα της Ideal Standard, σε όλη την Ελλάδα. Η έκπτωση ισχύει για προϊόντα συνολικής αξίας μέχρι και 7.000 ευρώ, χωρίς ελάχιστο όριο αγορών.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών "40 Χρόνια, 40% έκπτωση σε 40 τυχερούς", ισχύει από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.
Η Ideal Standard, επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει όλους όσους την διατηρούν στην κορυφή της επιλογής τους, εδώ και 40 χρόνια!
Από το 1967, μέχρι και σήμερα η Ideal Standard προσεγγίζει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με το ίδιο πάθος για καινοτομία, λειτουργικότητα και ποιότητα στην καθημερινή ζωή.