Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ FLYGT ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Η ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ FLYGT ΕΛΛΑΣ ΑΕ

ydator.jpg

ydator.jpgΗ ITT στα πλαίσια της στρατηγικής αναβάθμισης των δραστηριοτήτων της στην Ελληνική Αγορά υπέγραψε συμφωνία για την μεταβίβαση ολόκληρου του μετοχικού κεφαλαίου (100%) της εταιρίας FLYGT ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στην εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε., θυγατρική του ομίλου ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Η FLYGT ΕΛΛΑΣ Α.Ε., θυγατρική της FLYGT Α.B. Σουηδίας η οποία ανήκει στον όμιλο της ITT, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1995. Ασχολείται με την διανομή συστημάτων βιολογικών καθαρισμών και αντλιών προώθησης λυμάτων καθώς και συστημάτων τηλελέγχου και τηλεδιαχείρισης αντλιοστασίων.
Η ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. και η θυγατρική της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά ως αποκλειστικοί διανομείς των προϊόντων της ITT Lowara πάνω από 30 χρόνια. Κατά την διάρκεια της πολύχρονης συνεργασίας των δύο εταιριών ο όμιλος ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ έχει προωθήσει δυναμικά την διανομή ποιοτικών προϊόντων στον τομέα της άντλησης όπως ανοξείδωτες αντλίες ΙΤΤ Lowara και συστήματα βελτίωσης ποιότητας και απολύμανσης νερού ΙΤΤ Wedeco.
Η εμπειρία και η γνώση του αντικειμένου, το ευρύ δίκτυο πωλήσεων, το αξιόλογο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες που θα οδηγήσουν σε νέα ώθηση των πωλήσεων των προϊόντων της εταιρίας FLYGT ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Ο πρόεδρος της FLYGT ΕΛΛΑΣ Α.Ε. κ. OLOF DOVERHOLT αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε ότι γνωρίζοντας την ιστορία και των δύο εταιριών, είναι σίγουρος για την επιτυχή και ανοδική πορεία του νέου σχήματος.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. κ. Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε ότι αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διαχείρισης και της FLYGT ΕΛΛΑΣ Α.Ε. γνωρίζει τις δυνατότητες της εταιρίας αλλά και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Δήλωσε επίσης ότι θεωρεί σίγουρη την επιτυχία καθότι με το νέο σχήμα του ομίλου θα δημιουργηθεί η δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για εγκαταστάσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους διαχείρισης υδάτων.
Το σχήμα και η νέα διοίκηση της εταιρίας θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.