Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Η Würth Hellas S.A. στην έκθεση “ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού”

Η Würth Hellas S.A. στην έκθεση “ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού”

wurth2.jpg

wurth2.jpgΗ Würth Hellas S.A. συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση "ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού" που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens από τις 17 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.
Το έκθεμα που κατείχε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Würth Hellas S.A. ήταν το όχημα ORSYmobil, το μοναδικό σε ολόκληρη την έκθεση στην κατηγορία εξοπλισμοί οχημάτων.
Με οδηγό την φιλοσοφία ORSY (order & system) η σειρά εξοπλισμού οχημάτων της Würth Hellas έρχεται να λύσει τα χέρια όλων όσοι χρειάζονται ένα κινητό συνεργείο.
Ο εξοπλισμός ORSYmobil μπορεί να σχεδιαστεί και υλοποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία σε σχεδόν ανεξάντλητες παραλλαγές.
Τα δομικά στοιχεία ORSYmobil φιλοξενούν αναλώσιμα, εργαλεία, εξαρτήματα αλλά και κάθε είδους εξοπλισμό που χρειάζεται ο τεχνικός μακριά από την έδρα του.
Η τελευταία γενιά ORSYmobil διαθέτει, εκτός της απαράμιλλης ποιότητας, μειωμένο βάρος, μοντέρνο σχεδιασμό καθώς και διευρυμένη γκάμα προϊόντων για ακόμη περισσότερη ελευθερία διαμόρφωσης. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς και προσαρμογής σε νέο όχημα, που αυξάνει την προστιθέμενη αξία του εξοπλισμού.
Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η πιστοποιημένη ποιότητα και ασφάλεια από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης. Έχει δοκιμαστεί για την συμπεριφορά του σε σύγκρουση (Crash Test), με απόλυτη επιτυχία. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις δοκιμές για την πιστοποίηση της αντοχής του εσωτερικού εξοπλισμού των οχημάτων, σύμφωνα με τον κανονισμό DIN 75410 και FMWVSS 208, καθώς και τις προδιαγραφές ECE R17.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και για τη νέα σειρά εργαλείων με μπαταρία τεχνολογίας λιθίου (Li-lon) που παρουσίασε η Würth Hellas. Ήταν λοιπόν αναμενόμενο το περίπτερο της Würth Hellas S.A. να αποτελέσει σταθμό για όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης.