Η Uponor στην ISH

Η Uponor συμμετείχε και φέτος στην Διεθνή έκθεση Φρανκφούρτης ISH 2007, που διεξήχθη από 6-10 Μαρτίου 2007. Τα συστήματα της Uponor καλύπτουν συνδέσεις για καλοριφέρ, ύδρευση, δαπεδοθέρμανση, δροσισμό και fan-coil.
Στο περίπτερο της Uponor (καταλάμβανε χώρο 800 m²!), παρουσιάστηκαν όλες οι διατομές πολυστρωματικού σωλήνα και σωλήνα διακλαδωμένου πολυαιθυλενίου PE-Xa από 14 έως 110 mm, καθώς και τα αντίστοιχα εργαλεία και εξαρτήματα.

Η Uponor παρουσίασε στην ISH για πρώτη φορά τα νέα εξαρτήματα σύνδεσης πολυστρωματικού σωλήνα με ένδειξη ασφαλείας κατά τη σύσφιξη, προμονωμένους σωλήνες για σύνδεση κτιρίων, συστήματα θέρμανσης/δροσισμού (και για ελαφριές κατασκευές δαπέδου/τοίχου), το νέο πρωτοποριακό σύστημα αυτοπροσκολλούμενου σωλήνα δαπεδοθέρμανσης πάνω στην μόνωση, καθώς και τη νέα έκδοση του λογισμικού υπολογισμού δαπεδοθέρμανσης και υδραυλικών εγκαταστάσεων Uponor HSE 4,5 με την μοναδική ευελιξία του. Στο περίπτερο υπήρχε συνεχής ενημέρωση από τους ανθρώπους της Uponor και ‘’ομάδες υποδοχής’’ που καλωσόριζαν τους επισκέπτες και τους χάριζαν αναμνηστικά δώρα υπό την λεζάντα ‘’We love what we do’’ (αγαπάμε ότι κάνουμε), δημιουργώντας μια θετική ατμόσφαιρα και άριστες συνθήκες για συζήτηση με παλιούς και νέους συνεργάτες.
Κάθε επισκέπτης είχε την δυνατότητα να δροσιστεί ή να γευματίσει στα 2 εστιατόρια/μπαρ του περιπτέρου, ή να χαλαρώσει 5-10 λεπτά κάνοντας μασάζ.
Ακόμα, τέσσερις φορές την ημέρα 2 μοναδικοί ακροβάτες παρουσίαζαν το καταπληκτικό σόου ‘’Adagio’’ στο χώρο υποδοχής της Uponor, ο οποίος κατακλυζόταν από πλήθος επισκεπτών.