Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η Thermostahl συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στη ρουμάνικη αγορά

Η Thermostahl συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στη ρουμάνικη αγορά

thermostahl.jpg

Φέτος ολοκληρώθηκε μία περίοδος δέκα ετών παρουσίας στη ρουμάνικη αγορά, της εταιρίας κατασκευής χαλύβδινων λεβήτων Thermostahl.
Ξεκινώντας το 1996, με μικρά, δειλά βήματα στην αρχή, η εταιρία προχώρησε πιο δυναμικά αποκτώντας μέγεθος και εμπορική ισχύ!
Η Thermostahl Romania Srl, είναι σήμερα γνωστή για τα προϊόντα της, την αξιοπιστία και την ποιότητα που διαθέτει.
Τα κριτήρια ενός Ρουμάνου πελάτη είναι πιο αυστηρά, διότι έχει τη δυνατότητα πολλών επιλογών, προτιμώντας να αγοράσει προϊόντα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
thermostahl.jpgΟι λέβητες Thermostahl, διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας, που είναι απαραίτητα τόσο για φυσικό αέριο, όσο και για άλλα καύσιμα.
Η εταιρία, παράγει όλους τους τύπους λεβήτων, σε ισχείς 20 kw – 2500 kw. Η κατασκευή λεβήτων για στερεά καύσιμα, είναι το κύριο προϊόν που απορροφά η ρουμάνικη αγορά θέρμανσης.
Οι λέβητες βιομάζας, είναι το μέλλον, εφ’ όσον οι τιμές των υγρών και αερίων καυσίμων δεν είναι πια φθηνές!
Η εταιρία Thermostahl, εξελίσσει αυτή την περίοδο νέα μοντέλα, για χρήση στερεών καυσίμων (ξύλα – κάρβουνα – ελαιοπυρήνας – βιομάζα – pellet – ροκανίδια κ.λπ.).
Η ζήτηση αυτών των προϊόντων αυξάνεται συνεχώς και στην Ελλάδα.
Εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα παρουσίας σε δύο αγορές (Ελλάδα – Ρουμανία) έχουμε ξεπεράσει πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς στην ελληνική αγορά θέρμανσης, λόγω της ύφεσης στην οικοδομική δραστηριότητα, και λόγω άλλων παραγόντων…
Σήμερα, η πορεία της Thermostahl είναο ανοδική και κινείται δυναμικά εκτός Ελλάδος.
Στην επιχείρησή μας στη Θεσσαλονίκη, αλλάζουμε το προφίλ λειτουργίας, εναρμονίζοντας την εταιρία σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας των διεθνών αγορών.
Η Thermostahl στηρίζει τη φιλοσοφία της σε έργα κι όχι μόνο σε λόγια!
Γι’ αυτό το λόγο προχώρησε και διαθέτει σήμερα δύο εργοστάσια κι ένα πλούσιο πελατολόγιο εντός κι εκτός Ελλάδος.
Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και συνεργάτες, που βοήθησαν στην υλοποίηση μίας επένδυσης με τεράστια σημασία! Καλή Χρονιά!
Thermostahl AEBE
& Thermostahl Romania
Διονύσιος Ματσιός