Η ΘΑΡΡΟΣ ΑΕ ΣΤΗΝ INFACOMA 2008

tharrosinfac.jpg

tharrosinfac.jpgΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για την «Καρφοβελονοποιϊα ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. Αφοι Τζιουμάκη», η συμμετοχή της ως εκθέτη στην διεθνή έκθεση Infacoma 2008 που πραγματοποιήθηκε από 21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2008 στις εγκαταστάσεις της Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο της εταιρίας η επαφή των ανθρώπων της με παλιούς και νέους πελάτες επιβεβαιώνουν την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη στη διαχρονικότητα της ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. αλλά και την διεύρυνση της ήδη πετυχημένης παρουσίας της.
Στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες του περιπτέρου διανεμήθηκαν σχετικά ενημερωτικά έντυπα για την γκάμα των προϊόντων σε ατσαλόκαρφα αλλά και για τα νέα προϊόντα της για εφαρμογές στον κλάδο των υδραυλικών και των ηλεκτρολόγων όπως τα α) ζουμπόκαρφα (ατσαλόκαρφα ρομπότ), β) τσέρκι διάτρητο και γ) ζουμπάδες (πείρος με φωλιά για σφυρηλάτηση των ζουμπόκαρφων).
Η διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα της, η συνέπεια και η αντοχή των προϊόντων της καθώς και η πολυετής δυναμική της παρουσία, έχουν καταστήσει την «Καρφοβελονοποιϊα ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. Αφοι Τζιουμάκη» μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική επιχείρηση στον κλάδο της διεθνώς. Κύριο μέλημά της παραμένει η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, ενώ στόχος της τα τελευταία χρόνια είναι η ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση της σε νέες αγορές του εξωτερικού.