Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Η Μουμτζής Κ. & Υιοί – Ecopower στην «Ενέργεια 2007»

Η Μουμτζής Κ. & Υιοί – Ecopower στην «Ενέργεια 2007»

Η εταιρία Κ. Μουμτζής και Υιοί, δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών και ειδικότερα στην κατασκευή δικτύου της ατομικής και κεντρικής θέρμανσης από το 1926. Έχοντας φτάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς συνεχίζει να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες και μηχανήματα υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμενη με τους σημαντικότερους οίκους στο χώρο της θέρμανσης (Buderus λέβητες, Golling καυστήρες) και της ενέργειας, σήμερα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εξειδικευμένο προσωπικό και διεξάγει υψηλής πιστότητας μελέτες για τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων. Στην Κ. Μουμτζής και Υιοί η φιλοσοφία είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στο χώρο της θέρμανσης και ενέργειας, βελτιώνοντας έτσι με το έργο τους τις επιλογές του καταναλωτικού κοινού στην Ελλάδα.
Επιπλέον, φιλοδοξούν οι υπηρεσίες τους να προσφέρουν έργο με σεβασμό στον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον. Με μια μακροχρόνια και ουσιαστική παρουσία στο χώρο της θέρμανσης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις δραστηριότητές της και εισέρχεται στον τομέα της ενέργειας, όπου παρουσιάζει το νέο και δυναμικό εταιρικό. Η εταιρία Κ. Μουμτζής και Υιοί  πρωτοπορεί και εισέρχεται στο χώρο της ενέργειας παρουσιάζοντας ένα εργαλείο υψηλής τεχνολογίας και μέγιστων αποδόσεων (συμπαραγωγή). Η μονάδα Ecopower είναι μία σύγχρονη μονάδα συμπαραγωγής θέρμανσης και ενέργειας με φυσικό αέριο ή προπάνιο. Παράγεται ενέργεια και θερμότητα με έναν ενιαίο τρόπο, σε μία έτοιμη για σύνδεση μονάδα.
Το ecopower είναι η ιδανική συσκευή για μονοκατοικίες και μεγάλα σπίτια, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, πανδοχεία, ξενώνες, σχολεία, διοικητικά κτίρια και άλλα κτίρια με αυξημένη ανάγκη για ηλεκτρική ενέργεια και θέρμανση όλο το χρόνο.
Η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται πάντα μετά από μελέτη του χώρου.
Η εταιρία Κ. Μουμτζής και Υιοί ως μοναδικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.