Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η Ideal Standard «Καλωσορίζει το Μέλλον» με προϊόντα επώνυμου σχεδιασμού

Η Ideal Standard «Καλωσορίζει το Μέλλον» με προϊόντα επώνυμου σχεδιασμού

wide angle_is4.jpg

• Οι νέες σειρές περιλαμβάνουν πλήρεις προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων μπάνιου
• Παρουσιάστηκαν στις 19 Νοεμβρίου σε εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο «Athens Hilton»

Τις νέες της συλλογές για το 2008 παρουσίασε στην Αθήνα στις 19 Νοεμβρίου σε δύο ειδικές εκδηλώσεις με τίτλο «Welcome to the Future» στο ξενοδοχείο Χίλτον, η Ideal Standard.
Τις δύο εκδηλώσεις, μία για τους εμπορικούς της συνεργάτες και μία για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τίμησε με την παρουσία του ένας από τους βασικούς σχεδιαστές της Ideal Standard o Robin Levien. Ο διάσημος σχεδιαστής, κατέθεσε την άποψή του για το μέλλον του «design» στο χώρο του μπάνιου και παρουσίασε τις τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή, στη σχετική αγορά.
wide angle_is4.jpgΣτη πλούσια συλλογή της εταιρίας για το 2008, περιλαμβάνονται προϊόντα βραβευμένα διεθνώς για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους, όπως οι μπαταρίες ‘ACTIVE’, των ταλαντούχων σχεδιαστών του ARTEFAKT STUDIO, δημιουργίες που μας δίνουν μια γεύση από το μέλλον, η εντελώς καινοτομική μπανιέρα ‘SOFT’ του βραβευμένου σχεδιαστή Marc Sadler και σειρές από πορσελάνη, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει η σειρά ‘Imagine’ του Ronen Joseph, εμπνευσμένη από το συμπαγές σχήμα και τη λειτουργική φόρμα των αρχαίων πυραμίδων. 
Φέτος, παρουσιάστηκε επίσης η ανανεωμένη γενιά της πλέον επιτυχημένης σειράς ειδών υγιεινής στην Ελλάδα, ‘BAHAMA NEW’, επιβεβαιώνοντας ότι ο υψηλός σχεδιασμός μπορεί να συνυπάρχει σε προϊόντα με προσιτή τιμή.
Ιδιαίτερη αίσθηση στις νέες συλλογές της Ideal Standard, αποτελούν οι εντυπωσιακές προτάσεις της εταιρίας στα έπιπλα μπάνιου. Μοντέρνα υλικά πολλές αποχρώσεις, «έξυπνοι», λειτουργικοί αποθηκευτικοί χώροι, που «κρύβουν» μικρά εργονομικά μυστικά, για το χώρο που έχει καθιερωθεί ως «beauty pampering» και αποτελεί πλέον must .
Ο διάσημος σχεδιαστής Robin Levien έδωσε το στίγμα του για το μέλλον του design στο χώρο του μπάνιου, παρουσιάζοντας τις τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή παγκόσμια.
Τα νέα προϊόντα της γνωστής εταιρίας, ορίζουν για άλλη μια φορά τα νέα δεδομένα στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου: Το σύστημα κρυφής υπερχείλισης Ideal Flow που υπάρχει στις σειρές Imagine, Daylight, First & Soft καθώς και το επαναστατικό μαλακό υλικό της σειράς μπανιέρων Soft αποτελούν αξειωσημείωτες καινοτομίες για μία νέα  εποχή στο χώρο του μπάνιου.
Τη συνολική ευθύνη σχεδιασμού των εκδηλώσεων είχε η εταιρία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών επικοινωνίας, «Wide Angle Communication».

wide angle_is2.jpg

 

 

 

 

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ideal Standard στην Ελλάδα Γιώργος Θεοδοσίου, στην ομιλία του τόνισε ότι ο στόχος είναι «η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και του τελικού καταναλωτή»…

 

 

Σχετικά με την Ideal Standard International
Η Ideal Standard, παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα μπάνιου, ανακοίνωσε πρόσφατα την πλήρη ανεξαρτητοποίηση της εταιρίας από τον Όμιλο εταιριών της American Standard και τη λειτουργία της στο εξής ως ιδιωτικής εταιρίας, υπό την επωνυμία Ideal Standard International.
Είναι μια εξέλιξη που ακολούθησε την ολοκλήρωση της πώλησης παγκοσμίως του κλάδου Μπάνιου – Κουζίνας, στην Bain Capital Partners LLC, μια διεθνή ηγέτιδα εταιρία ιδιωτικών επενδύσεων, έναντι ποσού 1,75 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετρητά.
 Η νέα εταιρία, με έδρα στις Βρυξέλλες, απασχολεί σήμερα 18.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και έχει δραστηριότητες σε πάνω από 30 χώρες.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Standard στην Ελλάδα, Γιώργος Θεοδοσίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το μέλλον που προαναγγέλεται είναι ελπιδοφόρο. Ως μια ανεξάρτητη εταιρία, επικεντρωμένη πλέον απόλυτα στην παροχή λύσεων για το χώρο του μπάνιου, θα είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις ανάγκες της αγοράς, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και του τελικού καταναλωτή”.

H Ideal Standard στην Ελλάδα
Η Ideal Standard, κατέχει στην Ελλάδα τον υψηλότερο βαθμό αναγνωρισιμότητας (brand awareness) στον τομέα προϊόντων μπάνιου ενώ οι δραστηριότητες της στη χώρα μας ξεκίνησαν πριν από 40 χρόνια. Η εταιρία απασχολεί συνολικά στην παραγωγική της μονάδα στη Ριτσώνα Βοιωτίας και στις διοικητικές της υπηρεσίες 300 εργαζόμενους.
Με ένα επιλεγμένο δίκτυο εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και συνεχείς αναδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, θεωρείται από τις πλέον υγιείς και σύγχρονες επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά.