Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ueatro.jpg

ueatro.jpg«Στη μαγεία του Θεάτρου Σκιών»
Επιτυχημένη ήταν η «γιορτή παιδιού» των Αθηναίων συναδέλφων, που διοργάνωσαν στις 10/12/2006, στο θέατρο Νέο Ριάλτο, ο Σύνδεσμος Αθηνών, ο ΣΕΥΔΑΠ και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας.
Τα παιδιά των συναδέλφων και τα προσκεκλημένα παιδιά από το Σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού» έζησαν 2 ώρες μαγευτικές με το έργο «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, με έναν διαφορετικό τρόπο.
Με ηθοποιούς και με φιγούρες του θεάτρου σκιών. Από το θίασο Ηλία Καρελά εκατόν πεντήντα γιγαντοφιγούρες σκιών, δέκα ηθοποιοί, μουσικοί και σκιοπαίκτες «ζωντάνεψαν» μία παράσταση με πρωταγωνιστή το γνωστό καραγκιόζη.
Μαζί με τα παιδιά διασκέδασαν και οι γονείς τους, που «γύρισαν» το νου τους στα παιδικά τους χρόνια, γελώντας με τις φάρσες του καραγκιόζη.
Πριν αρχίσει η παράσταση, οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με κλόουν, ο οποίος κατάφερε να τους κάνει να χορεύουν με την ψυχή τους.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηνών Θανάσης Στρουμπούλης ευχαρίστησε -εκ μέρους των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης- τους συναδέλφους και τα παιδιά τους στη γιορτή, ενώ τόνισε ότι η πρόσκληση συμμετοχής παιδιών από το χαμόγελο του παιδιού έχει να κάνει με το ότι ο Σύνδεσμος παρέχει -αφιλοκερδώς- ό,τι του ζητηθεί από το Σύλλογο για τις υδραυλικές και λοιπές του εγκαταστάσεις.
«Είμαστε κοντά τους σε ό,τι μας χρειαστούν. Καλή σας διασκέδαση και του χρόνου πάλι, να βρεθούμε» είπε.
Στο διάλειμμα προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκό, ενώ στο τέλος από ένα όμορφο γαρύφαλλο.
Παράλληλα τα παιδιά πήραν ως δώρο κι ένα βιβλίο ανάλογο της ηλικίας τους.
Ήταν όλοι ευχαριστημένοι, και όπως λέει ο Καραγκιόζης, «θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε…».