Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Η ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΤΕ & ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ ΣΤΗΝ CLIMATHERM 2008

Η ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΤΕ & ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ ΣΤΗΝ CLIMATHERM 2008

c-efstrat1.jpg

c-efstrat1.jpgΠαρουσίαση των προϊόντων των Lowara και Wedeco
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΤΕ & ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. η συμμετοχή τους σε δύο εκθεσιακούς χώρους στην Διεθνή Έκθεση  CLIMATHERM 2008. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών από 13/02/2008 έως 17/02/2008.
Η ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΤΕ, σε περίπτερό ειδικής κατασκευής παρουσίασε όλα τα νέα προϊόντα των εταιριών Lowara και Wedeco, που ανήκουν στον όμιλο ITT.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες σειρές κυκλοφορητών, το νέο πυροσβεστικό συγκρότημα βάση της νέας οδηγίας ΕΝ12845, τις νέες σειρές πιεστικών συγκροτημάτων καθώς και  άλλα προϊόντα της Lowara που αφορούν κτιριακές εφαρμογές.
Όσον αφορά την Wedeco, την παράσταση έκλεψαν οι τομές των δύο μονάδων απολύμανσης, με χρήση της τεχνολογίας UV.
Δυναμική παρουσία αποτέλεσε εξίσου και η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. συμμετέχοντας με δεύτερο περίπτερο.
Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα των οίκων:
• GWS πιεστικά δοχεία με 5ετή εγγύηση.
• Cintropur φίλτρα πιστοποιημένα για πόσιμο νερό.
• Next εναλλακτικοί αποσκληρυντές νερού.
Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα από την εταιρία ΥΔΑΤΩΡ στην ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παραβρέθηκαν στα περίπτερα των Ευστρατιάδης ΑΒΕΤΕ και ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ ο κ. Stefano Pitto,  Product Manager των πιεστικών και πυροσβεστικών συγκροτημάτων της εταιρίας LOWARA και η κ. Bistra Harmandjieva, υπεύθυνη πωλήσεων της εταιρίας GWS, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους επισκέπτες και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.