Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Οι ενέργειες του Ήφαιστου για τεχνική ενημέρωση στα αέρια καύσιμα

Οι ενέργειες του Ήφαιστου για τεχνική ενημέρωση στα αέρια καύσιμα

Τις ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης των συναδέλφων σε θέματα αερίων καυσίμων, καταγράφει με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Ήφαιστου. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρεται: «Στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης των συναδέλφων σε θέματα αερίων καυσίμων, όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν τα εξής:
1. Σεμινάρια 150 ωρών για δύο γκρουπ σε συνεργασία με το ΕΛΚΕΔΕ. Η θεωρητική ύλη και μέρος της πρακτικής άσκησης, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΕΛΚΕΔΕ στη Μεταμόρφωσης. Το υπόλοιπο μέρος της πρακτικής άσκησης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΣΚΕΛ.
2. Στις εγκαταστάσεις της Π.Η. Κατσαφάνας, αντιπροσώπου της OLYMP Αυστρίας στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε τεχνική ενημέρωση των συναδέλφων σε καυστήρες αερίου OLYMP, μονοβάθμιων – διβάθμιων, από Αυστριακό τεχνικό.
3. Στις εγκαταστάσεις της Calore, εισαγωγέα των καυστήρων Joanes στην Ελλάδα, έγινε τεχνική ενημέρωση σε καυστήρες αερίου του εν λόγω οίκου.
4. Συνεχίστηκε η τεχνική ενημέρωση και η προετοιμασία των συναδέλφων για τις εξετάσεις στα αέρια καύσιμα, την παραμονή κάθε εξέτασης, στα εργαστήρια της ΕΣΚΕΛ από τους συναδέλφους Λάμπογλου, Παπαγεωργίου και Τοϊγάρη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ήφαιστου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην τεχνική ενημέρωση των συναδέλφων μας. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για τεχνική ενημέρωση και συμμετοχή σε σεμινάρια των 150 ωρών στα αέρια καύσιμα να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ήφαιστου από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-7 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210 5220624».