Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ

Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ

diathermmm.jpg

diathermmm.jpgΌλοι μαζί πιο δυνατοί, συνεχίζει να είναι το αισιόδοξο μήνυμα, για τα μέλη του δικτύου τεχνικών καταστημάτων Διαθερμική, και αυτό υπήρξε το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά το 21ο συνέδριο του δικτύου της Διαθερμικής που πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του ξενοδοχείου Panorama Asteria της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικότερα τα θέματα που παρουσιάστηκαν και αφορούσαν τους οικονομικούς δείκτες της Διαθερμικής δηλαδή την αύξηση του τζίρου του δικτύου κατά 15% για το Α’ 5μηνο του 2008 συγκρινόμενο με το αντίστοιχο 5μηνο του 2007 και την περαιτέρω αυξανόμενη άνοδο του προβλεπόμενου κύκλου πωλήσεων ο οποίος αναμένεται να φθάσει τα 17.000.000 ευρώ, ενδυνάμωσαν την πεποίθηση σε κάθε ένα από τα 55 πλέον καταστήματα – μέλη του δικτύου της Διαθερμικής, τα οποία σύντομα αναμένεται να αυξηθούν σε 60, ότι, «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί».
Χορηγοί του 21ου αυτού συνεδρίου της Διαθερμικής υπήρξαν οι εταιρίες Χαλκόρ και Icma.  Κατά τις συμαντικότερες παρουσιάσεις των κ.κ. Κολιού για τη Χαλκόρ και Giovani Gentili για την Icma, οι συνάδελφοι – μέλη της Διαθερμικής γνώρισαν τα νέα μοντέλα των προϊόντων των δύο χορηγών, και εκ των βασικών προμηθευτών της Διαθερμικής, με όλες τις σύγχρονες τεχνικές βελτιώσεις και εφαρμογές του.
Στη φωτογραφία ο αντιπρόεδρος της Διαθερμικής κ. Χαράλαμπος Πάγκαλος και ο εκπρόσωπος της Imca κ. Giovani Gentili κατά το 21ο συνέδριο της Διαθερμικής