Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

diathermiki.jpg

diathermiki.jpgΔημιουργικό υπήρξε το Σαββατοκύριακο της 20ής και 21ης Σεπτεμβρίου για τα καταστήματα – μέλη της Διαθερμικής καθώς παρέστησαν στο 22ο συνέδριο του δικτύου, που πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του ξενοδοχείου Panorama Asteria της Θεσσαλονίκης.
Κατά τις εργασίες του συνεδρίου αναλύθηκε η πάρα πολύ καλή πορεία του δικτύου κατά το πρώτο 8μηνο του 2008, που παρουσίασε μια αύξηση της τάξεως του 6% έναντι του αντίστοιχου 8μηνου του 2007 και οριοθετήθηκαν οι στόχοι του υπολειπόμενου 4μήνου το οποίο είναι ως γνωστό και το σημαντικότερο και παραγωγικότερο χρονικά στον κλάδο της θέρμανσης.
Ανάμεσα στα παραπάνω ιδιαιτέρως σημαντικά εμπορικά θέματα που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν, καθώς και την προβλεπόμενη αύξηση του κύκλου πωλήσεων ο οποίος αναμένεται να φθάσει για το 2008 τα 17.000.000 ευρώ, υπήρξε και η παρουσίαση των τριών νέων καταστημάτων – μελών τα οποία θα ενδυναμώσουν το δίκτυο της Διαθερμικής, αυξάνοντας τον αριθμό σημείων πωλήσεών της σε 56 ανά την Ελλάδα.
Επίσης οι εταιρίες F.G. Europe και Tiemme Ελλάς εκ των σημαντικότερων προμηθευτών της Διαθερμικής υπήρξαν οι χορηγοί της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας στα καταστήματα – μέλη του δικτύου νέα προϊόντα παραγωγής τους, και τεχνικές βελτιώσεις αυτών.
Κατά τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των κ.κ. Θ. Φειδάκη, Γ. Βλάμμη και Σάκη Θεοδοσίου για την F.G. Europe και Εμμ. Τζιάκη και Δικ. Παπαμαύρου για την Tiemme Ελλάς τα καταστήματα μέλη του δικτύου της Διαθερμικής επιβεβαίωσαν ακόμα μία φορά τις ήδη άριστες σχέσεις τους με τις δύο καλές εταιρίες.