Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η «Διαθερμική ΑΕ» Δίκτυο Τεχνικών Καταστημάτων σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης

Η «Διαθερμική ΑΕ» Δίκτυο Τεχνικών Καταστημάτων σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης

diathermiki.jpg

diathermiki.jpgΜε πλήρη απαρτία και μέσα σε ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα, αποτέλεσμα των συνεχών επιτυχιών, της επιτυχημένης δράσης του και των άριστων οικονομικών δεικτών του, πραγματοποιήθηκε το 19ο συνέδριο του δικτύου της «Διαθερμικής» στις αίθουσες του ξενοδοχείου Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την ανάλυση των συγκριτικών δεδομένων πωλήσεων 8μήνου 2007 προς 2006 παρουσιάστηκε μια αύξηση της τάξεως του 36,5% ως αποτέλεσμα την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της διευρυμένης γκάμας τους και της οργάνωσης και προγραμματισμού όλων των επιχειρησιακών κινήσεων του δικτύου της Διαθερμικής. Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο κύκλος των πωλήσεων για το 2007 θα ξεπεράσει τα 13.300.000 ευρώ.
Εξ’ άλλου από τον πρόεδρο κ. Μιλτιάδη Γωνιάδη ανακοινώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Διαθερμικής κατά 146,880 ευρώ, ολοσχερώς καταβληθέντα από τους παλιούς μετόχους, έτσι τα ίδια κεφάλαια της Διαθερμικής ΑΕ ανέρχοντα ήδη στα 380.000 ευρώ περίπου.
Επίσης κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, παρουσιάσεις έγιναν και από τις εταιρίες Comap και Grundfos (χορηγοί και εκ των βασικών προμηθευτών της Διαθερμικής) οι οποίες παρουσίασαν τα νέα μοντέλα προϊόντων τους με όλες τις σύγχρονες τεχνικές βελτίωσης και εφαρμογές τους.
Το δίκτυο τεχνικών καταστημάτων «Διαθερμική» πρωτοπόρο στον κλάδο της ψύξης – θέρμανσης – κλιματισμού και ηλιακής ενέργειας, περιλαμβάνει σήμερα 53 καταστήματα – μέλη σε όλη την Ελλάδα, από τα καλύτερα το καθένα στην τοπική του αγορά και μέσα από μία δέσμη παροχών σε τιμές – υποστήριξη – προβολή – ισχυρές συνεργασίες και κατευθύνσεις marketing δίνει σε όλα τα μέλη του την πιο δυναμική ανταγωνιστικότητα και το αισιόδοξο μήνυμα. Όλοι μαζί πιο δυνατοί.