Ι.Α. ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΑΕΕ: Υδρόμετρα πολλαπλής ριπής DS TRP MID από τη Maddalena

Η εταιρεία Ι. Α. Κορδαλής Α.Ε.Ε. εισάγει τα τελευταία 25 χρόνια και διαθέτει στην ελληνική αγορά τα υδρόμετρα του ιταλικού οίκου Maddalena. Το εργοστάσιο Maddalena κατασκευάζει υδρόμετρα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα υδρόμετρα του εργοστασίου Maddalena καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών από απλές οικιακές εγκαταστάσεις έως και βιομηχανικές εφαρμογές, ενώ τα τελευταία υπερσύγχρονα μοντέλα,τα οποία παράγει ο ιταλικός οίκος διαθέτουν, δυνατότητα τηλεμέτρησης, εφαρμογή η οποία αντιπροσωπεύει το μέλλον στην υδρομέτρηση.
Η εταιρεία Ι. Α. Κορδαλής Α.Ε.Ε. διαθέτει όλη την γκάμα του εργοστασίου Maddalena και παρέχει συμβουλές και τεχνικές λύσεις για κάθε εφαρμογή».
Υδρομετρητής πολλαπλής ριπής, υγρού τύπου με προστατευόμενους κυλίνδρους
Η νέα σειρά υδρομετρητών πολλαπλής ριπής με προστατευόμενους κυλίνδρους DS TRP MID του οίκου Maddalena, κατασκευάζεται βάσει των αυστηρών προδιαγραφών που προβλέπει η οδηγία CE 2004/22 MID και ο ευρωπαϊκός κανονισμός EN 14154.
Ο υδρομετρητής DSTRP MID εξασφαλίζει άριστες αποδόσεις στις χαμηλές παροχές προσφέροντας παράλληλα πολύ υψηλή αντοχή στις μεγάλες πιέσεις και παροχές.
Κατόπιν ζήτησης, προσφέρεται και με πρόβλεψη για μελλοντική χρήση σε σύστημα τηλεμέτρησης, η οποία κάνοντας χρήση ενός πομπού παλμών τελευταίας γενιάς και μιας μονάδας ράδιο εξασφαλίζει την ανάγνωση των στοιχείων καταγραφής του υδρομετρητή από απόσταση.
Όλα αυτά με την εγγύηση της Maddalena, ενός εργοστασίου που εδώ και έναν αιώνα κατασκευάζει όργανα μέτρησης υψηλότατου επιπέδου.

www.kordalis.com