HYDROPLAN – KESSEL

hydroplan2.jpg

hydroplan2.jpgΑπό το 2003 που ξεκίνησε η συνεργασία της εταιρίας HYDROPLAN Α.Ε. , εμπορίας μηχανολογικών ειδών, με τη Γερμανική εταιρία KESSEL , προσφέρονται στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένα ποιοτικά συστήματα αποχέτευσης. Η εταιρία KESSEL είναι η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρία στη Γερμανία και μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως πιστοποιημένη από το ινστιτούτο TÜV. Ιδρυθηκε το 1963 και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς σε προϊόντα νέας τεχνολογίας.
Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων για την αποχέτευση όπως: σιφώνια κάθε είδους , βαλβίδες αντεπιστροφής , λιποσυλλέκτες, βενζινοσυλλέκτες, βιολογικούς καθαρισμούς , συστήματα άντλησης, φρεάτια επισκεψιμότητας κτλ.
Πιο συγκεκριμένα τα σιφώνια είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, ανοξείδωτο χάλυβα, χυτοσιδηρά , και μπορούν να συνδυαστούν με διάφορες τηλεσκοπικές επεκτάσεις και ανοξείδωτα σχαράκια ειδικού σχεδιασμού για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Πρόσφατα παρουσίασε και τη νεα τηλεσκοπική επέκταση για χτιστές ντουζιέρες η οποία συνδυάζεται με τα ανάλογα σιφώνια λουτρού. Οι βαλβίδες αντεπιστροφής Kessel κατηγοριοποιούνται σε απλές και αυτόματες. Οι απλές κατασκευάζονται με μια ή δύο γλώσσες και βραχίονα ασφαλείας. Οι αυτόματες διαθέτουν ηλεκτρικά υποβοηθούμενη γλώσσα και αντλία ισxύος 1KW. Οι λιποσυλλέκτες του εργοστασίου είναι υπόγειας και επιδαπέδιας τοποθέτησης και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από πολυαιθυλένιο.Υπάρχει η δυνατότητα να εφοδιαστούν με αυτόματο συστημα καθαρισμού και πίνακα ελέγχου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως είναι οι εξειδικευμένες λύσεις που δίνει το τεχνικό τμήμα του εργοστασίου Kessel ακόμα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές. Οι λιποσυλλέκτες κατασκευάζονται σε μεγάλα μεγέθη τα οποία αποτελούνται από μία μόνο δεξαμενή και όχι από συνδυαζόμενες δεξαμενές. Στην ιδια αρχή λειτουργίας βασίζονται και οι υπόγειοι βενζινοσυλλέκτες της
hydroplan1.jpgεταιρίας Kessel. Διαθέτουν ασφαλιστική βαλβίδα στην εξοδό τους και προαιρετικά υπαρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί συστημα αναγγελίας συναγερμού για υπερχείλιση. Πρόσφατα το εργοστασιο Kessel πρόσθεσε στη γκαμα των προϊόντων τους πλαστικά φρεάτια επισκεψιμότητας από πολυαιθυλένιο διαμέτρου 600mm καλύπτοντας πλέον όλο το φάσμα των απαιτούμενων διαμέτρων της αγοράς, ξεκινώντας από Φ400, Φ600, Φ800 και  Φ1000mm. Nέο προϊόν επίσης, το οποίο παράχθηκε μέσα στο 2006, είναι οι δεξαμενές βιολογικού καθαρισμού οι οποίοι βασίζονται στη διάσπαση των ουσιών μέσω αερισμού (μέθοδος SBR), καλύπτοντας τις ανάγκες μιας μονοκατοικίας αλλα και μιας πολυκατοικίας.  
Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας ΥΔΡΟΠΛΑΝ Α.Ε. βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα του εργοστασίου Kessel για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.
Τα προϊόντα της εταιρίας KESSEL χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο και μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως , ως η VW (Volkswagen) που την έχει εμπιστευτεί για τη κατασκευή νέων εργοστασίων της , μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο Dubai  αλλά και στην Ελλάδα η Ακτωρ στο κατάστημα ΙΚΕΑ , FACTORY OUTLET κλπ.