Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » H νέα γενιά πρεσαριστών εξαρτημάτων Uponor με χρωματιστό δακτύλιο αναστολής σιαγώνων σύσφιγξης

H νέα γενιά πρεσαριστών εξαρτημάτων Uponor με χρωματιστό δακτύλιο αναστολής σιαγώνων σύσφιγξης

Η Uponor παρουσιάζει τα νέα μεταλλικά πρεσαριστά εξαρτήματα για το σύστημα πολυστρωματικών σωλήνων Uponor ΜLCP, τα οποία παρέχουν γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση. Ο νέος χρωματιστός δακτύλιος αναστολής σιαγώνων σπάει και πέφτει μετά την σύσφιγξη, ώστε ο εγκαταστάτης να είναι σίγουρος ότι έχει πρεσάρει σωστά. Χάρη στα νέα εξαρτήματα Uponor, είναι πλέον ευκολότερη η διέλευση του σωλήνα μέσα από σπιράλ ή μέσα από μόνωση εξαιτίας της ‘’πτώσης’’ του χρωματιστού δακτυλίου σύσφιγξης.

Τα νέα εξαρτήματα Uponor περιέχουν 2 στεγανοποιητικούς δακτυλίους (Ο-ring) οι οποίοι διασφαλίζουν μόνιμα την στεγανή σύνδεση μεταξύ εξαρτήματος και σωλήνα. Στο κάθε εξάρτημα Uponor υπάρχουν 3 οπές επισκόπησης που επιτρέπουν στον υδραυλικό να ελέγχει αν το εξάρτημα έχει τοποθετηθεί σωστά. ια επιπλέον ευκολία που παρέχει ο χρωματιστός δακτύλιος είναι ότι για κάθε μέγεθος εξαρτήματος αντιστοιχεί διαφορετικό χρώμα, με αποτέλεσμα σημαντική ευκολία στην αποθήκευση και πώλησή τους! Παράλληλα με τα νέου τύπου χρωματιστά πρεσαριστά εξαρτήματα, διαμορφώθηκε και η αντίστοιχη γκάμα σιαγώνων των εργαλείων σύσφιγξης Uponor. Τώρα οι σιαγώνες έχουν κωδικό χρώματος, για να ταιριάζουν εύκολα με τα αντίστοιχα χρωματιστά εξαρτήματα.

Τα χρωματιστά μεταλλικά πρεσαριστά εξαρτήματα Uponor κατασκευάζονται από επιμεταλλωμένο ορείχαλκο σε στάνταρ από 14 έως 32 mm. Τα νέα μεταλλικά πρεσαριστά εξαρτήματα καθώς και οι νέες σιαγώνες σύσφιγξης Uponor, διαθέτουν πιστοποίηση από τον γερμανικό οργανισμό DVGW και άλλα διεθνή ινστιτούτα, όπως άλλωστε όλα τα στοιχεία του συστήμ-ατος πολυστρω-ματικών σωλήνων Uponor MLCP.