Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » H νέα Thermostahl, με νέο προφίλ

H νέα Thermostahl, με νέο προφίλ

Ολοκληρώνοντας μία δεκαετία συνεχών επενδύσεων (1998 – 2008), η εταιρία Thermostahl ατενίζει αισιόδοξα το παρόν και το μέλλον, μιας και έχει πολλαπλή παρουσία σε βαλκανικές χώρες.
Παρά τους υφάλους που συνάντησε η εταιρία στο μακρύ ταξίδι προς τη Ν.Α. Ευρώπη, αντιμετώπισε τους κλυδωνισμούς με επιτυχία! Η σημερινή κρίση, βρίσκει τη Thermostahl προετοιμασμένη, διότι νοικοκυρεύτηκε εγκαίρως.
Παράλληλα, η εταιρία επωφελείται από το γεγονός ότι είναι παρούσα σε διαφορετικές αγορές, με ιδιαίτερο πελατολόγιο στην κάθε μία από αυτές.
Η σημερινή Thermostahl, είναι μία νέα και ανανεωμένη εταιρία, διαθέτοντας δύο εργοστάσια (Ελλάδα – Ρουμανία) και επίσης παρουσία στην Πολωνία με δικό της κατάστημα.
Το νέο προφίλ της επιχείρησής μας είναι πολυμορφικό, συνδυάζοντας εμπόριο – εισαγωγές – εξαγωγές – ειδικά προϊόντα – κατασκευές.
Με σχεδόν ανύπαρκτο δανεισμό από τις τράπεζες, και με επενδύσεις της τάξεως των 9 εκ. ευρώ που «κελαϊδάνε γλυκά», η νέα Thermostahl, πιστεύει ότι η κρίση που βιώνουμε θα φέρει υγιή αποτελέσματα, διότι θα αναδείξει τις πραγματικές εταιρίες από τις εικονικές!
Η αγορά θα πάει προς τις υγιείς εταιρίες αναγκαστικά, διότι αυτές παράγουν, και προσφέρουν λύσεις.
Από το Βουκουρέστι, χαιρετίσματα!
Διονύσης Ματσιός