Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » H Ideal Standard International πήρε «Χρυσό» στο Πεκίνο

H Ideal Standard International πήρε «Χρυσό» στο Πεκίνο

idealolympic venues.jpg

idealolympic venues.jpgΒρυξέλλες, Βέλγιο/ Σανγκάη, Κίνα  – Η Ideal Standard International, κορυφαίος προμηθευτής καινοτόμων και σχεδιαστικά προωθημένων λύσεων μπάνιου, εξόπλισε πολυάριθμα στάδια και κτίρια στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ειδών υγιεινής των νέων Ολυμπιακών Σταδίων του Πεκίνου, με τεχνολογίες αιχμής εξοικονόμησης νερού και βραβευμένες σχεδιαστικές λύσεις, συνέβαλλε στην ολοκλήρωση όλων αυτών των μεγάλων κτιριακών έργων.
Με τα προϊόντα της να φιγουράρουν στα τέσσερα από τα πέντε μεγαλύτερα στάδια του Πεκίνου, η Ideal Standard International έβαλε τη σφραγίδα της στην Ολυμπιακή Σκηνή του Πεκίνου.
Το εμβληματικό Water Cube, το Εθνικό Στάδιο, το  Εθνικό Συνεδριακό Κέντρο, το Olympic Digital Beijing Building (το Ολυμπιακό Ψηφιακό Κέντρο) και το Ολυμπιακό Χωριό που στέγασε τους αθλητές, κατασκευάστηκαν με τη συνεργασία της Ideal Standard International.
Τα παραπάνω  προστίθενται στο μακρύ κατάλογο των 36 συνολικά αθλητικών εγκαταστάσεων στις οποίες τοποθετήθηκαν προϊόντα της Ideal Standard International.
Για την περιοχή Ασίας/Ειρηνικού το εταιρικό σήμα της εταιρίας είναι γνωστό ως American Standard. 
Ολυμπιακό Πράσινο
Η αφοσίωση της Ideal Standard International στην τεχνολογία αιχμής και η συνεργασία της με πολυβραβευμένους σχεδιαστές έχει αποδειχθεί ένας επιτυχημένος συνδυασμός για την παραγωγή προϊόντων που δεν είναι μόνο βολικά στη χρήση, αλλά ταιριάζουν και στο concept "Πράσινοι Ολυμπιακοί Αγώνες".
Η Ideal Standard International προσφέρει τεχνολογίες εξοικονόμησης νερού που εξυπηρέτησαν με τον βέλτιστο τρόπο τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις της διοργάνωσης.
Το σύστημα Click Technology για παράδειγμα παρέχει στους χρήστες των μπαταριών εύκολο έλεγχο της ποσότητας νερού που καταναλώνουν, ενώ οι υπέρυθροι αισθητήρες βοηθούν στο να παρέχουν  την ακριβή ποσότητα νερού, τη σωστή στιγμή.
 Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις συλλογές μπάνιου της Ideal Standard International που έχουν δημιουργηθεί από διάσημους σχεδιαστές όπως ο David Chipperfield, με την συλλογή White και οι Γερμανοί σχεδιαστές ArteFakt  με τις συλλογές Τonic & Moments, οι οποίες διατίθενται και στην ελληνική αγορά.
Ο John Rietveldt, Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Standard International, ανέφερε σχετικά τα εξής :
«Η παγκόσμια φήμη μας ως κορυφαίων προμηθευτών καινοτόμων και σχεδιαστικά προωθημένων λύσεων μπάνιου κατέστησαν δυνατή τη στενή συνεργασία μας με τόσα πολλά Ολυμπιακά κτιριακά προγράμματα. Είναι τεράστιο επίτευγμα της εταιρίας μας, το να έχει τόσο σημαντική παρουσία σε μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις».