Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » H Ιdeal Standard εντυπωσίασε με τις νέες προτάσεις της για το μπάνιο και το wellness

H Ιdeal Standard εντυπωσίασε με τις νέες προτάσεις της για το μπάνιο και το wellness

Με βασικούς άξονες το σχεδιασμό, την καινοτομία και τη λειτουργικότητα, η Ideal Standard, κορυφαία εταιρία για το μπάνιο και την κουζίνα, παρουσίασε τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της στη διεθνή Έκθεση ISH στη Φρανκφούρτη. Πρόκειται για τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση τεχνολογιών για το μπάνιο και τον εξοπλισμό κτηρίων, παγκοσμίως.
Για ακόμα μια χρονιά, η Ideal Standard, κέρδισε τις εντυπώσεις των επαγγελματιών του κλάδου, παρουσιάζοντας στο θεαματικό περίπτερό της συλλογές και προϊόντα επώνυμων σχεδιαστών, που ήδη κατέκτησαν διεθνή βραβεία σχεδιασμού, συνδυάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας με το καινοτόμο design. Στις νέες προτάσεις που ξεχώρισαν, συγκαταλλέγονται οι σειρές ειδών υγιεινής ‘Imagine’, και ‘Daylight’, αλλά και η νέα βραβευμένη σειρά μπαταριών ‘Active’. Στην κατηγορία των προϊόντων Wellness αίσθηση προκάλεσαν η πρωτοποριακή μπανιέρα ‘Soft’, η σειρά με βέργες τηλέφωνα και αξεσουάρ ντους ‘Senses’, οι καμπίνες ντους ‘8mm’ αλλά και η ανανεωμένη μπανιέρα υδρομασάζ ‘WWW’. Με την παρουσία της στην ISH 2007, η Ideal Standard απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι κοιτάει το μέλλον με τα μάτια του καινοτόμου.
‘IMAGINE’: Ο Ronen Joseph, σχεδιαστής της σειράς ειδών υγιεινής ‘Imagine’, δημιούργησε ολοκληρωμένες προτάσεις για το χώρο του μπάνιου. Εμπνευσμένος από τη δομή των αιγυπτιακών πυραμίδων – τις τραπεζοειδείς γεωμετρικές φόρμες – ο φημισμένος σχεδιαστής ξεπερνά τις παραδοσιακές αρχές του minimal σχεδιασμού. Προτείνει μια νέα, εξελιγμένη και συμπαγή φόρμα, αφήνοντας ανοιχτά τα όρια για εναλλακτικούς συνδυασμούς στο χώρο.
‘DAYLIGHT’: Τα έπιπλα μπάνιου και οι νιπτήρες ‘Daylight’ χαρακτηρίζονται από τις απαλές, μοντέρνες γραμμές. Προσαρμόζονται τέλεια ακόμα και σε μικρούς χώρους, συνδυάζοντας την υψηλή λειτουργικότητα χωρίς περιορισμούς στην πολυτέλεια και το design.
‘ACTIVE’: Οι μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας ‘Active’ της Ideal Standard, κατέκτησαν το "If product design award 2007" καθώς και το βραβείο "Design Plus Award" κατά τη διάρκεια της ISH 2007, για τον ιδιαίτερα πρωτοποριακό σχεδιασμό τους. Δημιουργία του Γερμανικού πολυβραβευμένου σχεδιαστικού οίκου ‘Artefakt Studio’, εντάσσονται αρμονικά στο πνεύμα των σύγχρονων τάσεων σχεδιασμού στο μπάνιο, χρησιμοποιώντας απαλές γεωμετρικές φόρμες, με στρογγυλεμένα και ορθογώνια σχήματα.
‘SOFT’: Η μπανιέρα ‘Soft’ δίνει μια γεύση από το μέλλον. Δημιουργία του βραβευμένου σχεδιαστή Marc Sadler, είναι κατασκευασμένη από ένα ειδικό συνθετικό υλικό, εύκαμπτο και απαλό στην υφή, που προσαρμόζεται και αγκαλιάζει το σχήμα του σώματος, ενώ διατηρεί το νερό σε ιδανική θερμοκρασία για πολύ περισσότερο χρόνο.
‘WWW’: Οι μπανιέρες υδρομασάζ ‘WWW’ της Ideal Standard, ενισχύονται τώρα και με σύστημα χρωματοθεραπείας, ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.
‘SENSES’: Η σειρά με βέργες, τηλέφωνα και αξεσουάρ ντους ‘Senses’, ξεφεύγει από τις παραδοσιακές μορφές, προσφέροντας μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό αυτής της κατηγορίας προϊόντων. Η γεωμετρία της νέας συλλογής, ξεφεύγει από τα πρότυπα των σκληρών γραμμών, δημιουργώντας μια ήπια και ευχάριστη εικόνα. Μια ακόμα δημιουργία του Artefakt design studio, που ανταποκρίνεται στη γενικότερη τάση του design για απαλότερες γραμμές και σχήματα.
‘8mm’: Οι καμπίνες ντους ‘8mm’, εγγυώνται πρόσθετη ασφάλεια, λόγω των ενισχυμένων κρυστάλλων πάχους 8 χιλιοστών από τα οποία είναι κατασκευασμένη. Το κομψό χρωμέ πλαίσιο στις νέες καμπίνες, αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο design στο χώρο του μπάνιου. Η σειρά φέρει τη σφραγίδα του καταξιωμένου σχεδιαστή, Marc Sadler.
Οι καινούργιες σειρές, θα είναι διαθέσιμες στις Ευρωπαϊκές αγορές, μέσα στους επόμενους μήνες.
Τα προϊόντα της Ideal Standard μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Έκθεση της εταιρίας για το κοινό :
• Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2.