Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » H Grundfos στην ISH 2007. Πάντα ένα βήμα μπροστά

H Grundfos στην ISH 2007. Πάντα ένα βήμα μπροστά

Η ISH, η μεγάλη Διεθνής Έκθεση Θέρμανσης, Μόνωσης και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων που γίνεται κάθε δεύτερο χρόνο στη Φρανκφούρτη, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό στις 6 Μαρτίου 2007 για να δεχτεί τους περίπου 220.000 επισκέπτες της απ’ όλο τον κόσμο. Κάτω από τον τίτλο «Πάντα ένα βήμα μπροστά» η Grundfos παρουσιάσε τις ακόλουθες τρεις ενότητες:
 • Νέο προϊόν για τις εγκαταστάσεις θέρμανσης με τον ηλεκτρονικό κυκλοφορητή ALPHA2. Ο ALPHA2 είναι ο μοναδικός κυκλοφορητής με ρακόρ στον κόσμο που έχει κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και κάνει αυτόματη προσαρμογή της καμπύλης του στις ανάγκες του δικτύου. Παράλληλα παρουσιάζονταν και τα υπόλοιπα μοντέλα ηλεκτρονικών κυκλοφορητών.
• Το πλήρες πρόγραμμα αντλιών για απόβλητα. Ξεκινώντας από μικρές οικιακές αντλίες μέχρι μεγάλες, για πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, οικισμούς, βιολογικούς καθαρισμούς και τη βιομηχανία.
 • Αντλίες και εφαρμογές του μέλλοντος. Οι αντλίες FK με έγκριση από τον Vds για συστήματα πυρόσβεσης. Η Oxiperm Pro που είναι ουσιαστικά ένα αυτόματο σύστημα απολύμανσης από τη λεγιονέλα και καταπολέμησης του βιοφίλμ με διοξείδιο του χλωρίου για διάφορα υγρά μέσα. Διάφοροι αισθητήρες πίεσης, διαφοράς πίεσης και θερμοκρασίας για υγρά μέσα. Όλα αυτά, χωρίς να ξεχνάμε το μέλλον και την προστασία του περιβάλλοντος. Στο κέντρο του περιπτέρου υπήρχε μια μεγάλη υδρόγειος σφαίρα, από το Βόρειο Πόλο της οποίας, έτρεχε μόνιμα ένα φιλμ νερού που την κάλυπτε ολόκληρη, για να τονιστεί έτσι η σχέση των κλιματικών αλλαγών με τις πράξεις της εταιρίας. Επίσης οι επισκέπτες του περιπτέρου της Grundfos είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις των εκπομπών CO2 από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία co2online.
Δείτε και εσείς το περίπτερο της Grundfos στην ΙSH στο: www.grundfos.gr / Εκθέσεις / H Grundfos στην ISH