Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε τον Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη

Η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε τον Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ, βραβεύτηκε ο παλαίμαχος συνάδελφος Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης.
Σε επιστολή του Συνδέσμου Ηρακλείου αναφέρεται:
«Με μεγάλη μας τιμή στην γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση που έγινε στην Αθήνα στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022, βραβεύθηκε ο συν. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης για την συνδικαλιστική του δράση.


Ο Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης γεννήθηκε σε χωριό του νόμου Ηρακλείου, στον Λιγόρτυνο. Μετά τα 12 έτη του, εγκαταστάθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου και άρχισε να μαθαίνει την τέχνη του υδραυλικού.
Το 1977 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ως εργολάβος υδραυλικός, ενώ, ταυτόχρονα μαζί με άλλους εργολάβους υδραυλικούς, συνέβαλλε τα μέγιστα για την ίδρυση του Συνδέσμου αδειούχων εγκαταστατών (εργολάβων) υδραυλικών νομού Ηρακλείου, τον οποίο υπηρέτησε για 30 και πλέον χρόνια, ενώ για 16 χρόνια διετέλεσε και πρόεδρός του.
Το 1980, παράλληλα με τη δράση του στο Σύνδεσμο, υπήρξε ένας εκ των ιδρυτών του Συνεταιρισμού υδραυλικών φανοποιών Ν. Ηρακλείου (ΣΕΥΦΑΝΗ), όπου για 18 χρόνια εκλέγονταν στο Δ.Σ.: Διετέλεσε αντιπρόεδρος, γεν. γραμματέας, ταμίας και μέλος του Δ.Σ. Παράλληλα εκλέχθηκε και ταμίας στην Ομοσπονδία των συνεταιρισμών υδραυλικών τη δεκαετία του 1980.
Επί 20 και πλέον έτη εκλέγονταν αντιπρόσωπος στην ΟΒΥΕ από το σύνδεσμό του. Διετέλεσε αναπληρωτής γεν. γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ (τοπική Ομοσπονδία Ν. Ηρακλείου). Παράλληλα εκλέγονταν ως αντιπρόσωπος της ΟΒΥΕ στη ΓΣΕΒΕΕ για συνεχείς θητείες.
Ο Μανώλης Ανδρεαδάκης αγωνίζονταν για την ανάπτυξη του Κλάδου και των μικρών επιχειρήσεων και, αδιάλειπτα προσπαθούσε να προωθεί τις θέσεις των Ε.Β.Ε. – της ΓΣΕΒΕΕ σε τοπικό και πανελλαδικό κλαδικό επίπεδο.
Είχε εξαιρετική κοινωνική και συναδελφική συνδικαλιστική δράση».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι