Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » Glance και Melange: Οι νέες μπαταρίες της Ideal Standard

Glance και Melange: Οι νέες μπαταρίες της Ideal Standard

ideal standard_glance.jpg

Αστράφτουν σαν πολύτιμο αντικείμενο! Αντανακλούν τον φουτουριστικό σχεδιασμό. Εκπροσωπούν τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και σηματοδοτούν τις νέες τάσεις στο design. Οι νέες μπαταρίες μπάνιου της Ideal Standard, Glance και Melange θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά γιατί είναι… φτιαγμένες με κέφι !
ideal standard_glance.jpg

Glance:
Βραβευμένη σειρά με το διεθνές βραβείο σχεδιασμού “Reddot Design Award”. Οι λιτές επιφάνειες, το ιδιαίτερο ψηλό ρουξούνι,  η λεπτή διακριτική λαβή λειτουργίας επικυρώνουν το προωθημένο design της σκανδιναβικής εταιρίας JADO (μέλος του ομίλου Ideal Standard International) που τις υπογράφει.  Οι προτάσεις της Glance περιλαμβάνουν εναλλακτικές λύσεις με μοντέλα προσαρμοσμένα σε κάθε σας ανάγκη. Διαφοροποιηθείτε επιλέγοντας εντοιχιζόμενη μπαταρία για τον νιπτήρα σας.  Νοιώστε ασφάλεια με τα θερμοστατικά μοντέλα λουτρού και ντους, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο θερμοκρασίας και κατανάλωσης νερού.

Melange:
Δημιουργία του γερμανικού σχεδιαστικού οίκου “Artefakt Design Studio”. 
Το νερό μοιάζει να ρέει μαγικά από την άκρη της εντυπωσιακής μπαταρίας, που κρύβει σχεδιαστικά την οπή της ροής του. Η σειρά Melange διαθέτει μια πλούσια γκάμα μοντέλων. Στα + points της συλλογής, η εντοιχιζόμενη  μπαταρία για τον νιπτήρα και η τεχνολογία Cool Body, που διατηρεί τον κορμό της μπαταρίας λουτρού χλιαρό, για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά των εγκαυμάτων.
Τις νέες μπαταρίες Glance και Melange της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.