Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Για 3η θητεία πρόεδρος στο Σύνδεσμο Φλώρινας ο Σάββας Σαπαλίδης

Για 3η θητεία πρόεδρος στο Σύνδεσμο Φλώρινας ο Σάββας Σαπαλίδης

florina 1.jpg

Σειρά τεχνικών σεμιναρίων για την επιμόρφωση των μελών
Ο Σάββας Σαπαλίδης επανεκλέχθηκε πρόεδρος, για τρίτη συνεχή θητεία, στο Δ.Σ. του Συνδέσμου νομού Φλώρινας. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΟΒΥΕ διεξήχθηκαν στις 11 Μαρτίου 2007, και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Σημειώνουμε ότι στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου ψήφισαν 48 συνάδελφοι, με το Σάββα Σαπαλίδη να λαμβάνει 46 ψήφους.
Ο επανεκλεγείς πρόεδρος ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ευελπιστώντας ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών και των απαιτήσεών τους.
Δραστηριότητες του Συνδέσμου
Πλούσια δράση ανέπτυξε το προηγούμενο διάστημα ο Σύνδεσμος όπως μας ενημέρωσε με επιστολές του ο συν. Σαπαλίδης.
Οι δραστηριότητες αποσκοπούσαν στην αναβάθμιση των τεχνικών γνώσεων των συναδέλφων.
florina 1.jpgΣτα πλαίσια αυτά, ο Σύνδεσμος διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, τεχνικά σεμινάρια αερίων καυσίμων, κλιματισμού, υγρών καυσίμων, Η/Υ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας.
Τα σεμινάρια είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία και παρά το φόρτο εργασίας τους τα παρακολούθησαν όλοι οι υδραυλικοί.
(Διάρκεια κάθε σεμιναρίου: 10 ημέρες).
Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν: η κ. Βασιλική Δούκα, ο κ. Νικόλαος Νικολάου.
Τα σεμινάρια των Η/Υ έγιναν στο κέντρο εκμάθησης Η/Υ «Τechno Kids – Techno plus» με εισηγητές την κ. Μαριάννα Παυλίδου και τον κ. Δούκα Δημήτριο.
Επίσης, ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με το ΕΛΚΕΔΕ διοργάνωσαν σεμινάριο με θέμα: «Κατάρτιση και μεταφορά τεχνογνωσίας θερμοϋδραυλικών και τεχνιτών καυστήρων σε αέρια καύσιμα (φυσικό αέριο)».
Το σεμινάριο που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία περιλάμβανε θεωρητική παρουσίαση που έγινε στο ΚΕΚ ΙΜΟΑ, και πρακτική παρουσίαση του θέματος, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Χορός
Πραγματοποιήθηκε στις 2-1-2007, για έβδομη συνεχή χρονιά, ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου. Πλήθος κόσμου παρέστη στην εκδήλωση του Συνδέσμου (500 άτομα) καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι. Παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής Φλώρινας κ. Γεώργιος Λιάνης, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Νικόλαος Κορτσάρης, ο αντινομάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας κ. Αριστείδης Αριστείδου, ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ κ. Νικόλαος Σκορίνης, ο κ. Ιωάννης Παπαργύρης εντεταλμένο μέλος του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ Φλώρινας, ο κ. Βασίλης Τραούδας μέλος του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Πασχάλης Βασάδης αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Καστοριάς, η κ. Ντόρις Κουτουράτσα εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας, καθώς και οι πρόεδροι των σωματείων ηλεκτρολόγων, των μηχανικών αυτοκινήτων, των χωματουργών και των κουρέων – κομμωτών.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σάββας Σαπαλίδης, ανέπτυξε τη δράση του Συνδέσμου, αναλυτικότερα για τα σεμινάρια που πραγματοποίησε με στόχο την αναβάθμιση των τεχνικών γνώσεων των μελών του, για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες του νομού.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του Συνδέσμου, όπως η καθιέρωση κατασκευής δωρεάν θέρμανσης σε άπορη οικογένεια του νομού, καθώς και στη στήριξη που παρέχει ο Σύνδεσμος συνδράμοντας οικονομικά στο πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Φλώρινας, για τη δωρεάν σίτιση απόρων και μοναχικών ατόμων του νομού.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα καταστήματα του νομού για τη συμβολή των δώρων τους, τους συναδέλφους και τις εταιρίες του κλάδου που κάθε χρόνο στηρίζουν το Σύνδεσμο με την προσφορά των δώρων τους.
Δωρητές
Kiturami, Θερμοδομή, Thermostahl, Mavil, Thermo-vent, Wilko, Interplast, Wilo ABEE, Hilti, Vitrometal, Χαλκόρ, Comap, Aries, Αφοί Χερουβείμ, Μηνασίδης, Τζάνος, Αφοί Ιωσηφίδη, Δ.Κ. Κρημνιανιώτης και Σία ΟΕ, Φλόγα, Λάιος, Μάντζιαρης, Α. Ξάφης και Σία ΟΕ, Παράσχος.


Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος:    Σάββας Σαπαλίδης
Αντιπρόεδρος:    Στέφανος Κουτσώνας
Γ. γραμματέας:    Κυριάκος Ναλπαντίδης
Ταμίας:    Αντώνιος Σκόδρας
Μέλος:     Ιωάννης Γιόσκος
Ελεγκτική Επιτροπή
Ιωάννης Θεοδωρίδης, Ευάγγελος Τσιτσάγκας,
Δημήτριος Μηλιάγκος.
Αντιπρόσωποι ΟΒΥΕ
Σάββας Σαπαλίδης, Κυριάκος Ναλπαντίδης.