Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ν. Ηρακλείου

Γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ν. Ηρακλείου

Από τον Σύνδεσμο Ν. Ηρακλείου, λάβαμε επιστολή με ενημέρωση σχετικά με την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου. Στην επιστολή, αναφέρεται:
«Την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου.


Η Συνέλευση ξεκίνησε με μια ενημερωτική ομιλία από τον επιστημονικό συνεργάτη του Σωματείου κύριο Γρηγόριο Κοκολάκη σχετικά με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, καθώς και για κάθε σημαντικό λογιστικό θέμα που απασχολεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες υδραυλικούς.
Στη συνέχεια, το διοικητικό συμβούλιο εξέτασε τον ταμειακό απολογισμό της οικονομικής χρήσης του έτους 2021. Έπειτα η Ελεγκτική Επιτροπή διάβασε στα μέλη του Σωματείου την έκθεση του Ταμειακού Απολογισμού και το Διοικητικό Συμβούλιο απαλλάχθηκε από την Γενική Συνέλευση.
Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Μπάμπης Λεκάκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Λασιθίου Ιωάννης Βάρδας.


Το μήνυμα της συνέλευσης, είναι πως όλοι οι υδραυλικοί ενωμένοι, μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του Kλάδου και να ενισχύσουν τα σωματεία, κάνοντας ένας βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη.
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες.
Τo Δ.Σ.,
Ο πρόεδρος, Ηρακλής Δαριβιανάκης
Ο γραμματέας, Γεώργιος Τσιμπίνος»

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι