Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Γενική συνέλευση και ενημέρωση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στο Σύνδεσμο νομού Ηρακλείου

Γενική συνέλευση και ενημέρωση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στο Σύνδεσμο νομού Ηρακλείου

Την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Υδραυλικών ν. Ηρακλείου. Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που μας έστειλε το Δ.Σ. του Συνδέσμου, στο πλαίσιο της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε και ενημερωτική ομιλία από τον επιστημονικό συνεργάτη του Σωματείου, κ. Γρηγόριο Κοκολάκη πάνω στην ηλεκτρονική τιμολόγηση καθώς και για κάθε σημαντικό λογιστικό θέμα που απασχολεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες υδραυλικούς.

 

Έπειτα το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηρακλής Δαριβιανάκης, o οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους για την θεώρηση των επαγγελματικών αδειών, για τα σεμινάρια των τεχνικών σχολών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, όπως και για την ασφάλεια τις αστικής ευθύνης. Στη συνέχεια, έγινε κλήρωση της εικόνας των Αγίων Δέκα την οποία κέρδισε ο γραμματέας του Συνδέσμου, Δημήτρης Τσιμπινός.
«Ολοι οι υδραυλικοί ενωμένοι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του Κλάδου και να ενισχύσουμε το σωματείο, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες», δηλώνει το Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι