Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » Φαλτσοπρίονο GCM8S της Bosch

Φαλτσοπρίονο GCM8S της Bosch

bosch1pt13733.jpg

bosch1pt13733.jpg• Ελαφρύ για εύκολη μεταφορά χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του.
• Κινητήρας 1400 Watt για γρήγορη πρόοδο της εργασίας.
• Εργασίες ακριβείας με το ενσωματωμένο laser.

Με το GCM 8S Professional η Bosch προσφέρει ένα ιδανικό φαλτσοπρίονο, τόσο στους τεχνίτες που τοποθετούν πατώματα και παράθυρα, όσο και στους μαραγκούς και σε άλλους επαγγελματίες. 
Με βάρος 15 kg, συμπαγή σχεδιασμό και αντιολισθητική απαλή χειρολαβή (softgrip) μεταφοράς, η μεταφορά του γίνεται εύκολη ακόμα και στον τελευταίο όροφο μιας οικοδομής ενός νέου κτιρίου, ή πάνω σε σκαλωσιά οικοδομής. Επιπλέον διαθέτει κινητήρα απόδοσης 1400 Watt για γρήγορη διεκπεραίωση των εργασιών. Το GCM 8S κόβει χωρίς κόπο διαφόρα υλικά όπως ξύλο, συνθετικό, αλουμίνιο και πλαστικούς σωλήνες. Χάρη στο συρόμενο μηχανισμό του, υπάρχει η δυνατότητα κοπής μέχρι και 270x60mm, που ενδείκνυται ειδικά για πριόνισμα ξύλινων παρκέ και συνθετικών παρκέ. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της πλαγιοτομής και από τις δύο πλευρές, μέχρι και 58° και κοπή κλίσης μέχρι 47°.
Για κόψιμο ακριβείας, το νέο φαλτσοπρίονο έχει ενσωματωμένο λέιζερ, το οποίο δείχνει τη γραμμή κοπής πάνω στο υλικό. Η εναπόθεση του πριονόδισκου πάνω στη γραμμή κοψίματος κοπής δεν είναι πια απαραίτητη. Aυτό διευκολύνει και επιτυγχάνει κοπή ακριβείας.
Σε χώρους όπου ο φωτισμός είναι ανεπαρκής, η ενσωματωμένη λάμπα, η οποία βρίσκεται μέσα στο εργαλείο, φωτίζει, επιτυγχάνοντας εύκολη εργασία.
Στα υλικά παράδοσης ανήκουν επιπλέον ένας ταχυσφιγκτήρας για  το σίγουρο κράτημα, κατά τη διάρκεια του πριονίσματος, και ένας σάκος σκόνης για τη συλλογή των πριονιδίων.
Τεχνικά στοιχεία GCM 8S
Ονομαστική Ισχύς: 1400W
Αριθμός στροφών χωρίς φορτίο: 5000min-1
Διάμετρος πριονόδισκου: 216mm
Οπή πριονόδισκου: 30mm
Ρύθμιση πλαγιοτομής: 50°Α, 58° Δ
Ρύθμιση κλίσης: 47°Α
Βάρος: 15 kg
ΒάθοςxΜήκοςxΎψος: 61x45x50 cm