ΦΛΟΓΑ ΑΕ

floga 1.jpg

floga 1.jpgfloga 2.jpgΑυτόματα εξαεριστικά Afriso Euro – Intex
Η εταιρία «Φλόγα ΑΕ» αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της γερμανικής εταιρίας Afriso Euro – Intex για την Ελλάδα, διαθέτει στην αγορά ένα από τα καλύτερα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας και της Ευρώπης γενικότερα.
Η σειρά των αυτόματων εξαεριστικών δικτύου εκτός από τα κλασικα 1/2 και 3/8 περιλαμβάνει και τα ειδικά εξαεριστικά για ηλιακά συστήματα με έψογη συμπεριφορά σε πολύ δύσκολες συνθήκες λειτουργίας (150°C/6 bar).
Όλα τα εξαεριστικά είναι κατασκευασμένα με πολύ κομψό design από σφυρήλατο ορείχαλκο και από πλαστικά μέρη πολύ υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα.
Οι διαστάσεις τους και το μέγεθός τους είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις στους χώρους εφαρμογής.
Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ο τρόπος λειτουργίας με τον ειδικό πλωτήρα και τη δυνατότητα της πολύ εύκολης παρέμβασης στο εξωτερικό του εξαεριστικού για τυχόν καθαρισμό ή απόφραξη από ξένα σωματίδια.
Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι η εταιρία ΦΛΟΓΑ ΑΕ αφοσιωμένη πάντα στον αρχικό της στόχο που είναι η διάθεση αποκλειστικά και μόνο προϊόντων πολύ υψηλής ποιότητας, παρέχει για το συγκεκριμένο προϊόν και διετή εγγύηση καλής λειτουργίας, κάτι το οποίο είναι σχεδόν ανύπαρκτο για τέτοιου είδους προϊόντα.

floga 3.jpgfloga 4.jpg