Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΦΙΛ-ΠΡΟ Ανθόπουλος Α.Ε.: Αξιοπιστία, προδιαγραφές και συνέπεια από το 1979

ΦΙΛ-ΠΡΟ Ανθόπουλος Α.Ε.: Αξιοπιστία, προδιαγραφές και συνέπεια από το 1979

Η ΦΙΛ-ΠΡΟ Ανθόπουλος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979, με αντικείμενα τις πισίνες, την επεξεργασία νερού και τα συστήματα στερέωσης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Στις πισίνες ειδικότερα, αποτελεί την παλαιότερη και πλέον αξιόπιστη εν λειτουργεία εταιρεία στην Ελλάδα.
Το τμήμα πισίνας της εταιρείας, αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη μελέτη – κατασκευή – συντήρηση, αλλά και την προμήθεια εξοπλισμού και χημικών εγγυημένης ποιότητας και ασφάλειας. Επίσης, το τμήμα πισίνας μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου spa, wellness spa, hammam και sauna (μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση).
Το τμήμα επεξεργασίας νερού της ΦΙΛ-ΠΡΟ, εξειδικεύεται στην μελέτη, προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού φίλτρανσης, αποσκλήρυνσης, απολύμανσης, απιονισμού, απαλκαλίωσης και αφαλάτωσης (αντίστροφης όσμωσης).
Το τμήμα Συστημάτων Στερέωσης Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων της εταιρείας, πρωταγωνιστεί από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του στην αγορά, στον τομέα της μηχανικής αγκύρωσης και στερέωσης. Διαθέτει στην αγορά:
Εκτονούμενα (μεταλλικά) αγκύρια, χημικά αγκύρια, πλαστικά (νάιλον) βύσματα, στηρίγματα σωλήνων (κολάρα) με λάστιχο και χωρίς, στηρίγματα μονώσεων, ορθοστάτες, πρόβολους τοίχου, ράγες ανάρτησης / στήριξης, γωνιακά στηρίγματα, εσχάρες και σκαλιέρες καλωδίων, ντίζες, ρητίνες ταχείας σκλήρυνσης, σφιγκτήρες δοκού, βίδες απλές και «θερμογαλβανισμένες με καθαρές βόλτες», παξιμάδια, ροδέλες κλπ.


Η ΦΙΛ-ΠΡΟ, ενδεικτικά, έχει προμηθεύσει με υλικά στήριξης και στερέωσης τα κάτωθι έργα:
Εργοστάσιο παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Φλώρινα, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), Εφετείο Αθηνών, Μετρό Αθηνών, Επεξεργασία Λυμάτων (Ψυττάλεια), Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Ναυπηγεία Ελευσίνας κ.ά.
Τα υλικά που προμηθεύει η ΦΙΛ-ΠΡΟ, συμμορφώνονται προς τους πλέον αυστηρούς και διεθνώς αξιόπιστους κανονισμούς (Γερμανία, ΗΠΑ κ.λπ.), ενώ παράλληλα παρακολουθεί όλες τις νεότερες εξελίξεις και καινοτομίες που δοκιμάζονται διεθνώς.
Η φιλοσοφία της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά είναι πελατοκεντρική και έχει σαν πυρήνα το τρίπτυχο Αξιοπιστία – Προδιαγραφές -Συνέπεια, ώστε να προσφέρει αυθεντικές, υπεύθυνες και ολοκληρωμένες λύσεις, όπως και απόλυτη ενημέρωση πριν την πώληση και διαρκή υποστήριξη μετά από αυτήν.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις