Αρχική » Περιεχόμενα » Επαγγελματικό Αυτοκίνητο » ΝΕΟ FIAT FIORINO: Μοντέρνος σχεδιασμός και ισχυρή προσωπικότητα

ΝΕΟ FIAT FIORINO: Μοντέρνος σχεδιασμός και ισχυρή προσωπικότητα

fiorino1.jpg

fiorino1.jpgΔιαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το νέο Fiat Fiorino από τα μέσα Μαρτίου.
Αυτό το νέο επαγγελματικό αυτοκίνητο της Fiat Professional «παντρεύει» την ομορφιά ενός επιβατικού αυτοκινήτου με τη χρηστικότητα ενός επαγγελματικού.
Έτσι, ουσιαστικά δημιουργεί μια νέα κατηγορία επαγγελματικών αυτοκινήτων, καλύπτοντας τις ανάγκες χιλιάδων επαγγελματιών.
Με μοντέρνο σχεδιασμό και ισχυρή προσωπικότητα, με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις αλλά εξαιρετικούς χώρους φόρτωσης, το νέο Fiorino είναι εύκολο στην οδήγηση, στο παρκάρισμα, στο φόρτωμα και στο ξεφόρτωμα και κινείται το ίδιο άνετα τόσο σε μεγάλους δρόμους όσο και στους στενούς δρόμους στο κέντρο της πόλης. Η καμπίνα των επιβατών έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα ενώ η ψηλή θέση οδήγησης, εξυπηρετεί όλους τους σωματότυπους.
Ο χώρος φόρτωσης είναι ικανοποιητικός, λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις του αμαξώματος και το μεταξόνιο των 2.513 mm.
Το μήκος του ανέρχεται από 1.523 έως και 2.491 mm (με πεσμένο το κάθισμα του συνοδηγού) και το ωφέλιμο βάρος του φτάνει τα 610 κιλά. Το κατώφλι φόρτωσης είναι χαμηλό και απέχει από το έδαφος 527 mm, ενώ η πίσω πόρτα είναι δίφυλλη και ασύμμετρη.
Κατόπιν παραγγελίας, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν πλαϊνές συρόμενες πόρτες. Η οδική συμπεριφορά του Fiorino είναι πολύ καλή, με την ανάρτηση (γόνατα Μακφέρσον εμπρός και ημιάκαμπτος πίσω) να ελέγχει ικανοποιητικά το αμάξωμα και να προσφέρει καλή άνεση. Πολύ καλή αίσθηση έχει και το κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ τα φρένα θεωρούνται από τα «δυνατά» για αμάξωμα αυτής της κατηγορίας. Το νέο Fiorino προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης 1.400 κ.ε. με 73 ίππους και πετρελαίου 1,3 Multijet με 75 ίππους.
Όπως ανακοινώθηκε από την Fiat Professional, οι τιμές του νέου Fiorino ξεκινούν από 10.990 ευρώ για το βενζινοκίνητο και από 12.790 για το πετρελαιοκίνητο.