Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » Ευχαριστήριο του Κώστα Αθανασόπουλου

Ευχαριστήριο του Κώστα Αθανασόπουλου

Αγαπητοί συνάδελφοι όλης της χώρας.
Τώρα που καταλάγιασαν οι φωνές και έσβησαν τα φώτα των εκλογών της Ομοσπονδίας μας και εκλέχθηκε καινούργια διοίκηση, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε και με στηρίξατε με την ψήφο σας επί τρεις τριετίες στη διοίκηση της Ομοσπονδίας μας. Σας υπόσχομαι ότι σαν απλός στρατιώτης θα αγωνίζομαι και θα φωνάζω πάντα για το καλό των συναδέλφων και του κλάδου.
Και να είστε σίγουροι, ότι δεν φεύγω λυπημένος. Φεύγω πολύ ευχαριστημένος, διότι όλα αυτά τα χρόνια, πάλεψα και φώναξα με όση δύναμη είχα, δεν συμβιβάστηκα και δεν χρωματίστηκα ποτέ.
Συνάδελφοι, αυτή τη φορά, δέχτηκα πολλές πισώπλατες μαχαιριές και πολλή λάσπη στο πρόσωπό μου, από συναδέλφους – στελέχη της Ομοσπονδίας μας, διότι έλεγα την αλήθεια και τους χάλαγα τα σχέδια.
Δεν πειράζει, εγώ δεν κρατάω κακία κανενός. Τους εύχομαι, τώρα στο καινούργιο Δ.Σ., να συζητούν τα θέματα που έχουν να ψηφίσουν στις ολομέλειες και όχι να έρχονται δικτακτορικά και να πιάνονται στον ύπνο, όπως πιανόμασταν όλη αυτή την τριετία που πέρασε.
Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συναδέλφους και των τριών παρατάξεων που εκλέχθηκαν. Τους εύχομαι να αφήσουν τις κομματικές και χρωματιστές τους ιδιότητες.
Τα κατάφεραν πολύ καλά στις εκλογές και να αγωνιστούν, όχι δικτατορικά αλλά με συζήτηση, για το καλό όλων μας και του κλάδου. Καλή θητεία.
Κων/νος Αθανασόπουλος
πρόεδρος Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Ηλείας, πρώην μέλος Δ.Σ. ΟΒΥΕ