Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ευχαριστίες από το Σύνδεσμο Ηλείας και τους πληγέντες συναδέλφους

Ευχαριστίες από το Σύνδεσμο Ηλείας και τους πληγέντες συναδέλφους

ileia epitag.jpg

Επιταγές από το Σύνδεσμο Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Με επιστολή του ο Σύνδεσμος Ηλείας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους της χώρας για την αμέριστη συμπαράστασή τους κατά τις ημέρες της καταστροφής του νομού από την πύρινη λαίλαπα, και που από το υστέρημά τους, είτε μέσω του λογαριασμού της ΟΒΥΕ είτε απευθείας (Σύνδεσμος Κεφαλληνίας και Ιθάκης) αποφάσισαν να συνδράμουν οικονομικά τους πληγέντες συναδέλφους.
Σημειώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κατόπιν επικοινωνίας με το σύνδεσμο Ηλείας, απέστειλε τρεις επιταγές σε συναδέλφους του νομού που επλήγησαν κυριολεκτικά από τις πυρκαγιές. Ο ένας μάλιστα εξ αυτών, έχασε το παιδί, τη μητέρα του και την ανηψιά του.
ileia epitag.jpgΌπως επισημαίνεται στη σχετική επιστολή του Συνδέσμου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, «το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξει αυτούς που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και γι’ αυτό σας αποστέλλει τρεις επιταγές προκειμένου να δοθούν στους συγκεκριμένους συναδέλφους.
Το ποσόν αυτό είναι προϊόν «κόκκινου ημερομισθίου» των ενεργών μελών του σωματείου μας, που εκτός από την οικονομική ενίσχυση θέλουν να δηλώσουν την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή τους στους ανωτέρω συναδέλφους καθώς και το σεβασμό και την εκτίμηση στο σύνδεσμο Ηλείας και ιδιαίτερα στον πρόεδρό του».
Η επιστολή, με ημερομηνία 8/11/2007 υπογράφεται από τον πρόεδρο Γ. Κουμαριώτη και το γενικό γραμματέα Γ. Αντωνέλο.
Τις επιταγές ο σύνδεσμος Ηλείας και ένα δικό του συμβολικό ποσό, παρέδωσε στους συναδέλφους Πάνο Αλεξανδρόπουλο από την Αρτέμιδα, Νίκο Γιαννακόπουλο από τη Ζαχάρω και Σπύρο Αδαμόπουλο από την Πλατιάνα, οι οποίοι και με επιστολή τους ευχαρίστησαν το Σύνδεσμο Κεφαλληνίας. Όπως τόνισαν:
«Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την οικονομική βοήθεια που μας στείλατε.
Αγαπητοί συνάδελφοι, μέσα σε λίγα λεπτά χάσαμε ό,τι πολυτιμότερο είχαμε στη ζωή μας, τα παιδιά μας, τη μάνα μας και τους κόπους μιας ζωής. Ευχόμαστε να μη ζήσει ποτέ κανείς αυτό το τραγικό γεγονός.
Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και οικογενειακή ευτυχία».