Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » «Έξυπνο σπίτι» από την AVenTech

«Έξυπνο σπίτι» από την AVenTech

avente.jpg

avente.jpgΦανταστείτε τα φώτα να χαμηλώνουν, οι κουρτίνες να κλείνουν, ο βιντεοπροβολέας να ενεργοποιείται και η αγαπημένη σας ταινία να ξεκινά με το πάτημα ενός κουμπιού… Φανταστείτε τη νύχτα, τα φώτα των διαδρόμων να ανάβουν, καθώς περπατάτε μέσα στο σπίτι…
Φανταστείτε την οικογένειά σας να κοιμάται ασφαλής, γνωρίζοντας ότι το σπίτι αντιδρά αποτελεσματικά σε κάθε είδος εισβολής…
Ένα απλό εξατομικευμένο χειριστήριο αφής μπορεί να αυτοματοποιήσει ένα ολόκληρο σπίτι, συνδυάζοντας μουσική, ενδοεπικοινωνία και βίντεο, παρέχοντας ξεκούραστη και πολυτελή διαβίωση.
Η AVentTech, μία από τις κορυφαίες εταιρίες πρωτοποριακών τεχνολογιών στην Ελλάδα που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της με τις απόλυτες επαγγελματικές υπηρεσίες, ανακοίνωσε τη διάθεση του πραγματικά «έξυπνου σπιτιού» στην ελληνική αγορά σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Λειτουργικότητα, εκλέπτυνση  και ευκολία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αρμονική ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι και επιχείρηση.
Αυτοματισμοί πραγματικά εκπληκτικοί θέτουν σε λειτουργία  σενάρια φωτισμού προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας ή ενεργοποιούν μία αλυσίδα γεγονότων με το άγγιγμα ενός κουμπιού.
“Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία, καθώς και την υψηλή αισθητική, έχουμε τη δυνατότητα, αλλά και… το προνόμιο, να παρέχουμε στο σύγχρονο άνθρωπο την άνεση και την ευελιξία ενός πλήρως αυτοματοποιημένου οικιακού περιβάλλοντος, χωρίς φυσικά αυτό να υστερεί σε ευκολία και λειτουργικότητα”, δήλωσε ο Θοδωρής Τσεμπελής, διευθύνων σύμβουλος της AVentTec.