Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία της ΥΔΡΩ Κορινθίας ΑΕ στην έκθεση Κορινθία – Πελοπόννησος 2023

Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία της ΥΔΡΩ Κορινθίας ΑΕ στην έκθεση Κορινθία – Πελοπόννησος 2023

Από το περίπτερο πέρασαν χιλιάδες πολίτες που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στα εκθέματα, που αποτελούσαν μέρος της πλούσιας γκάμας προϊόντων των 4 καταστημάτων «Υδρώ». Αποτέλεσε σημείο συνάντησης για εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τις συζητήσεις να στρέφονται γύρω από τις εξελίξεις με το φυσικό αέριο και τις αντλίες θερμότητας καθώς και τις λύσεις που προτείνει η «Υδρώ» για τη σύνδεση σε οικίες και κρατικές δομές.


Από το περίπτερο πέρασαν και οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου κύριοι Σταϊκούρας, Τσακαλώτος, Σκανδαλίδης, Δήμας, Ταγαράς και Ψυχογιός.
Στο περίπτερο στεγάστηκε και ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Νομού Κορινθίας, με τους συναδέλφους να δίνουν το «παρών» καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην ανάγκη του κοινού για ενημέρωση. Το ενδιαφέρον τους εστιάστηκε κυρίως στις αντλίες θερμότητας και στους ηλιακούς θερμοσίφωνες χαμηλού ύψους. Παράλληλα, κέρδισε τις εντυπώσεις η πλούσια ποικιλία σε πλακάκια και είδη υγιεινής σε μοντέρνες γραμμές.
Ο πρόεδρος κ. Μανώλης Γαϊτάνος σε  δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της Υδρώ Κορινθίας Α.Ε. στον θεσμό της έκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας.  Η Υδρώ Κορινθίας συνεχίζει να επενδύει στην ενημέρωση και την τεχνογνωσία για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από τις νέες προτάσεις της τεχνολογίας.