Ν. ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ ΑΕ: Εύκαμπτη μόνωση Eurobatex

minadeurobatex.jpgΤην εύκαμπτη μόνωση Eurobatex από αφρώδη ελαστομερή σύνθεση που δεν περιέχει HCFC και O.D.P. διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρία «Ν. Μηναδάκης ΑΕ». Είναι διαθέσιμη σε μορφή σωλήνα, φύλλου ή ρολού. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι κατάλληλη για μόνωση εγκαταστάσεων θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης και για πολλές άλλες ειδικές εφαρμογές.
• Η μόνωση Eurobatex είναι το ιδανικό υλικό για τη μόνωση σωληνώσεων, καναλιών, δεξαμενών και γενικά όλων των εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο και εκτίθενται σε υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω προστασία. Η υψηλή ελαστικότητα του υλικού εγγυάται μια εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση με μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου.
• Η μοριακή δομή της μόνωσης Eurobatex και ο μεγάλος αριθμός κλειστών κυψελών, εγγυώνται ένα σταθερά χαμηλό βαθμό θερμικής αγωγιμότητας, τετοιο ώστε να προτείνεται σε εγκαταστάσεις που έχουν μεγάλο πρόβλημα θερμικών μονώσεων. Επιπλέον τα χαρακτηριστικά της στη θερμική αντίσταση για θερμοκρασίες από -45°C έως +105°C εγγυώνται τη χρήση της σε εφαρμογές εγκαταστάσεων θέρμανσης, υδραυλικών, κλιματισμού και ψύξης.
• Τα χαρακτηριστικά της αφρώδους ελαστομερικής σύνθεσης με το μεγάλο αριθμό κλειστών κυψελών, οι μικρές τους διαστάσεις, η ομοιογένεια του υλικού, τα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά στον χρόνο, η ανθεκτικότητα στα εξωτερικά φαινόμενα, εγγυώνται την αποφυγή αφύγρανσης και την καθιστούν κατάλληλη για μόνωση εγκαταστάσεων ψύξης και κλιματισμού.
• Χάρη στην ειδική χημική της σύσταση η μόνωση Εurobatex ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των ιταλικών, γαλλικών, γερμανικών, αγγλικών και των περισσότερων ευρωπαϊκών αγορών. Είναι πιστοποιημένη, σε όλες της τις διαστάσεις, από ευρωπαϊκά ινστιτούτα που εγγυώνται ότι η παραγωγή και το προϊόν αυτό καθεαυτό, γίνονται σύμφωνα με τα πρότυπα εγγύησης ποιότητας ISO EN 9002.
Το Eurobatex μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνωση στους ακόλουθους τομείς:
• Βιομηχανία: Βιομηχανίες τροφίμων, χημικών, μηχανικών, βιομηχανικά πλυντήρια.
• Αστικές εγκαταστάσεις: Σχολεία, τράπεζες, νοσοκομεία, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, θέατρα, κινηματογράφοι.
• Ναυτιλία: Εγκαταστάσεις καραβιών.
Πεδία εφαρμογής: Θερμική μόνωση εγκαταστάσεων θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης και για πολλές άλλες ειδικές εφαρμογές.
Διαστάσεις: Σωλήνας σε πάχη των 6, 9, 13, 19, 25 και 32mm.
Διάμετρος από 6 έως 160mm.
Πάχος φύλλου 6, 9, 13, 19, 25 και 32mm.