Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Ετήσια συνάντηση εξουσιοδοτημένων συνεργατών service της Grundfos Ελλάς

Ετήσια συνάντηση εξουσιοδοτημένων συνεργατών service της Grundfos Ελλάς

grundfos b1.jpg

grundfos b1.jpgΣτα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών service, η GRUNDFOS  ΕΛΛΑΣ για δεύτερη χρονιά πραγματοποίησε τον περασμένο Δεκέμβρη τον 2ο κύκλο πρακτικής εκπαίδευσης των Service Partners.
Το κύριο θέμα της φετινής συνάντησης ήταν τα πιεστικά συγκροτήματα νέας γενιάς με ή χωρίς ηλεκτρονικό έλεγχο. Έγινε παρουσίαση των νέων πιεστικών συγκροτημάτων και πρακτική εξάσκηση, σε πραγματικές συνθήκες.
Έτσι εξασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο ότι οι συνεργάτες της Grundfos θα είναι σε θέση να παραδώσουν σε λειτουργία τα νέα αυτά συγκροτήματα και να τα  υποστηρίξουν τεχνικά στις διάφορες εφαρμογές τους (κατοικίες, εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, δημοτικά και κοινοτικά έργα, βιομηχανίες κλπ.).
Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών service της Grundfos, καλύπτει όλη την Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική. Περιλαμβάνει συνεργάτες που έχουν μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση μαζί της, έχουν την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση, οργάνωση, νοοτροπία και έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν με τις ίδιες αρχές και αξίες.
Στόχος της Grundfos είναι να παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία μέσω των συνεργατών της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της μετά την πώληση (After Sales Service).