Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Εταιρικό ταξίδι της Makita Ελλάς στην Αργεντινή

Εταιρικό ταξίδι της Makita Ελλάς στην Αργεντινή

Το ταξίδι που έχει γίνει πια θεσμός πραγματοποιήθηκε και φέτος από την Makita Ελλάς Α.Ε. με προορισμό την «χώρα του τανγκό», την Αργεντινή.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς, τους καταρράκτες του Ιγκουαζού και το Μπουένος Άϊρες. Ο πρώτος προορισμός ήταν το εθνικό πάρκο του Ιγκουαζού, ένα αξιοθέατο που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στις μνήμες όλων όσων το θαύμασαν από κοντά, αφού οι 275 ξεχωριστοί καταρράκτες που εκτείνονται στο ασύλληπτο μήκος των 2,7 χλμ, η τροπική βλάστηση και οι εξωτικοί παπαγάλοι συνέθεσαν ένα θέαμα μοναδικό!
Μετά το εντυπωσιακό εθνικό πάρκο του Ιγκουαζού σειρά είχε το Μπουένος Άϊρες.
Η επίσκεψη στην πρωτεύσουσα της Αργεντινής περιελάμβανε ξενάγηση σε μερικά από τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης όπως η Plaza de Mayo, το θέατρο Colon και τις διάσημες  για τα χρώματα και την μουσική που πλημμυρίζει τους γραφικούς δρόμους, συνοικίες La Boca και Recoleta ενώ σε Gala show που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά του διάσημου χορού τανγκό. Στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοισιάς και θαυμασμού, συνέθεσαν ένα υπέροχο δεκαήμερο για όλους.
Νέα ανοιξιάτικη προσφορά
Η Makita Ελλάς συνεχίζει τις προσφορές παρουσιάζοντας το 6270DWPET2. Η προσφορά περιλαμβάνει το δραπανοκατσάβιδο 6270DW (ικανότητα σε ξύλο και μέταλλο 25 και 10mm  αντίστοιχα, ταχύτητα χωρίς φορτίο 0-350/0-1300 rpm, μέγιστη ροπή 30 Nm και βάρος 1,5 kg ), φορτιστή και 2 μπαταρίες Ni-Cd 12 V / 1.3 Ah και εργαλειοθήκη με 55 εξαρτήματα.
Η νέα προσφορά του Ιάπωνα κατασκευαστή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.