Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Σεμινάριο της Ergon Equipment με τον ΣΕΥΔΑΠ για το σύστημα Viega Fonterra

Σεμινάριο της Ergon Equipment με τον ΣΕΥΔΑΠ για το σύστημα Viega Fonterra

ergon 2.jpg

ergon 2.jpgΠρωτοφανής συμμετοχή
Πρωτοφανή συμμετοχή είχε η παρουσίαση των συστημάτων Θέρμανσης & Ψύξης Δαπέδου Viega Fonterra από την ERGON EQUIPMENT, που έγινε στο Ξενοδοχείο AMALIA στο Σύνταγμα για τα μέλη του ΣΕΥΔΑΠ.
Φυσικό επακόλουθο ήταν να υπάρχουν αρκετοί όρθιοι παρά τις προσθήκες πάρα πολλών καθισμάτων την τελευταία στιγμή, αφού πολλοί καλεσμένοι προσήλθαν χωρίς να έχουν κάνει απαντητική δήλωση συμμετοχής στις προσκλήσεις που έλαβαν.
Η επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου δεν ήταν τυχαία. Κι αυτό γιατί ανακαινίσθηκε πρόσφατα με συστήματα Profipress και Pexfit Fosta του οίκου VIEGA για τις εγκαταστάσεις υδραυλικών και θέρμανσης – ψύξης και τοποθετήθηκαν εντοιχιζόμενα καζανάκια ΜΟΝΟ του ίδιου προγράμματος, όπου κριτήρια προτίμησης του συστήματος VIEGA από τους ιδιοκτήτες του AMALIA ήταν η ποιότητα της εγκατάστασης, η ταχύτητα εφαρμογής και -κυρίως- η ασφάλεια που εξασφαλίζει το σύστημα SC-Contur, το οποίο είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα της εταιρίας.
H παρουσίαση ξεκίνησε με την προβολή της εταιρικής ταινίας του γερμανικού κολοσσού για να ακολουθήσει μια συνοπτική αναφορά στα γνωστά συστήματα ψυχρής σύνδεσης σωλήνων Viega και η εκτενής παρουσίαση των εντοιχιζόμενων καζανακίων, των νέων βραβευμένων προσόψεων Visign και των σχαρών λουτρού από τον Viega  Brand Manager της ERGON κ. Τάσο Στάθη.
Στη συνέχεια στο βήμα ήρθε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ERGON EQUIPMENT A.E.T.E. κ. Κώστας Αβαρικιώτης, ο οποίος όχι μόνο παρουσίασε τα συστήματα Fonterra Base και Fonterra Tacker του Προγράμματος Θέρμανσης & Ψύξης Δαπέδου της VIEGA, αλλά προχώρησε πολύ περισσότερο ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για την πλήρη υποστήριξη που θα απολαμβάνουν από την εταιρία σε επίπεδα μηχανολογικών μελετών, προσφορών, τεχνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης, πλήρους παρακαταθήκης εξαρτημάτων και εγγυήσεων σε όλα τα στάδια των έργων τους.
ergon 1.jpgΑκολούθησε δεξίωση όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά με τους μηχανολόγους της ERGON, να γίνουν μέλη του Club VIEGA το οποίο τους παρέχει ειδικά προνόμια και να δώσουν σίγουρο ραντεβού για το ViegaFest που ανακοινώθηκε ως θεσμός του Club από τον κ. Κ. Αβαρικώτη.
Η εκδήλωση αυτή και τα περιεχόμενά της, αλλά κυρίως η τεράστια συμμετοχή, δεν μπορούν παρά να επιβεβαιώνουν την εποχή δημιουργίας της νέας γενιάς υδραυλικών που εδώ και καιρό πρωτοστατεί η εκπρόσωπος της VIEGA στην Ελλάδα ERGON EQUIPMEΝT A.E.T.E. Των νέων σύγχρονων υδραυλικών που οι γνώσεις, η ποιότητα και ο προηγμένος τρόπος εργασίας και λειτουργίας τους στο χώρο δεν έχουν καμία σχέση με τα γνωστά χαρακτηριστικά των… παραδοσιακών προγόνων τους.
Η προσέλευση 284 ατόμων στη συγκεκριμένη παρουσίαση, αριθμός που αντιστοιχεί σε ένα απίστευτο ποσοστό 71% ανταπόκρισης στο κάλεσμα, τα λέει όλα.
Γι αυτό και ήταν όλοι εκεί!