Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Επιτυχημένη παρουσία της «Γ. Ριζάκος ΑΒΕΤΕ» στην έκθεση «Ηellas Build 2007»

Επιτυχημένη παρουσία της «Γ. Ριζάκος ΑΒΕΤΕ» στην έκθεση «Ηellas Build 2007»

rizakos

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. η συμμετοχή της στην έκθεση HELLAS BUILD 2007. Οι επισκέπτες της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε από τη EXPOLead στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π., στη Μεταμόρφωση, 18-22 Απριλίου 2007, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εφαρμογές του διογκωμένου πολυστυρενίου (EPS) στον κατασκευαστικό τομέα, να δουν προϊόντα μόνωσης – δόμησης – διακόσμησης και να προμηθευτούν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κοινού συγκέντρωσαν προϊόντα αιχμής όπως το NEOPOR (γραφιτούχο EPS), το ISOPOR ARTE (διακοσμητικά καλούπια σκυροδέματος) και τα BOVELACCI (διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων), καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας, όπως το ISOLTETTO (θερμομονωτικές πλάκες κεραμοσκεπών), το STYROFILL (ηχομονωτικό γέμισμα ξύλινων πατωμάτων), το PERIPOR (θερμομονωτικές ροζ πλάκες εξαιρετικά χαμηλής υδατοαπορροφητικότητας) και το ISOFLOOR (θερμομονωτικές πλάκες ενδοδαπέδιας θέρμανσης).
Σε ξεχωριστό περίπτερο και στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας των εταιριών KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε. και Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. προβλήθηκε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOPROSOPSIS.