Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Επιτυχημένη ημερίδα της «Υδρομετάλ» σε συνεργασία με τη «Rehau»

Επιτυχημένη ημερίδα της «Υδρομετάλ» σε συνεργασία με τη «Rehau»

rehau.jpg

rehau.jpgΜε απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε στο Ηράκλειο η Υδρομετάλ Ι. Ανυφαντάκης ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την γερμανική εταιρία κατασκευής πολυμερών υλικών REHAU με θέμα:
"Γεωθερμία και ηλιακή ενέργεια σε εγκαταστάσεις θέρμανσης- κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης"
Η δυναμική παρουσία 180 συμμετεχόντων κυρίως μηχανολόγων μηχανικών, μελετητών, εγκαταστατών, φορέων της ανώτατης εκπαίδευσης αλλά και ιδιωτών αποδεικνύει την εμφανή πλέον ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η ευαισθητοποίηση αυτή απορρέει τόσο από την οικολογική συνείδηση του καθενός όσο και από οικονομικά κίνητρα, λόγο της αλματώδης αύξησης των συμβατικών καυσίμων.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας έγινε ανάλυση των μεθόδων γεωθερμικών εγκαταστάσεων, παρουσιάστηκαν παραδείγματα εφαρμογών και τεχνοοικονομικά στοιχεία εγκαταστάσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.  Παράλληλα οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στο πάνελ των εισηγητών και κυρίως στον καθηγητή Μιχ. Βραχόπουλο Μηχανολόγο Μηχανικό PeHD ο οποίος παραβρέθηκε στην Κρήτη ως βασικός ομιλητής της ημερίδας. Τα προϊόντα της REHAU στον τομέα της γεωθερμίας και των ηλιακών παρουσίασαν οι κ. Ν. Μπουρόπουλος και Σ. Κολοβός.
Η παρουσίαση έκλεισε με την υπόσχεση από πλευράς των διοργανωτών  να επαναλάβουν παρόμοιες εκδηλώσεις, αφού η εξοικονόμηση ενέργειας και η προσπάθεια για καθαρότερο περιβάλλον αποτελούν και δική τους προτεραιότητα.
Η εταιρία κατασκευής πολυμερών υλικών REHAU ιδρύθηκε το 1948 στην Γερμανία. Ασχολείται με την παραγωγή πολυμερών υλικών για τη βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσεις υποδημάτων, σωλήνες νερού και εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία
Στην Κρήτη τα προϊόντα REHAU διατίθενται από την εταιρία ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ Ι. Ανυφαντάκης Α.Ε.Β.Ε.