Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » Επιστολή της ΟΒΥΕ στους συνδέσμους για την ασφάλιση των έργων

Επιστολή της ΟΒΥΕ στους συνδέσμους για την ασφάλιση των έργων

«Ενεργοποιηθείτε άμεσα για να προχωρήσει η ασφάλιση»
Την ενεργοποίηση των συνδέσμων στο θέμα της ασφάλισης των έργων ζητεί με επιστολή του το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ.
Η επιστολή, με ημερομηνία 10/7/2007, υπογράφεται από τον πρόεδρο Αριστοτέλη Παπακονδύλη και το γενικό γραμματέα Διονύση Σβορώνο και έχει ως εξής:


«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ΟΒΥΕ εδώ και 3 χρόνια, ύστερα από πολλές πιέσεις όλων των μελών της συνδέσμων, προσπαθούσε να βρει την καλύτερη και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα για να ασφαλίσουμε τα έργα μας.
Ύστερα από αγώνα και από παράπονα όλων εσάς ότι έχουμε καθυστερήσει πολύ, ήρθαμε σε συμφωνία με την Interamerican. Aπό τότε έως σήμερα σας έχουμε στείλει 4 επεξηγηματικές επιστολές (4/4/07, 11/4/07, 31/5/07, στις 26/5 στη γ.σ. το επίσημο συμβόλαιο) και εν συνεχεία και νέα επιστολή στις 14/6/2007. Ταυτόχρονα όλο το Μάιο σας ενημερώναμε και προφορικά.
Ήδη συμμετοχή υπάρχει, και ίσως κάποιοι να χρειάζεσθε ακόμη το χρόνο σας για να συμμετέχετε, όμως συνάδελφοι επειδή έχουμε ακόμη και κατηγορηθεί για το θέμα αυτό, μην αδρανείτε, υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία όπως προαναφέρουμε παραπάνω με τα οποία φαίνεται ότι είχατε λεπτομερή γραπτή ενημέρωση και τηλεφωνική, αρκετές φορές.
Παρακαλούμε λοιπόν πολύ αν θέλετε να προχωρήσει το εγχείρημα ενεργοποιηθείτε άμεσα, εμείς σας έχουμε ενημερώσει και για την τελευταία λεπτομέρεια και μέσω του εκπροσώπου της Interamerican και τελευταία μέσω του νομικού μας συμβούλου με επιστολή στις 4/7/2007».