Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ INTERPLAST ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ INTERPLAST ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

interplseyfanh.jpg

interplseyfanh.jpgΠρόγραμμα οργανωμένων επισκέψεων στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στην Κομοτηνή, εφαρμόζει με ιδιαίτερη επιτυχία η Interplast.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε επαγγελματίες και καταναλωτές, η εταιρία άνοιξε τις πόρτες των εγκαταστάσεών της, παρουσιάζοντας όλη την παραγωγική της αλυσίδα, που οδηγεί στην κατασκευή προϊόντων πλαισιωμένων με πλειάδα διεθνών πιστοποιήσεων ποιότητας, από μεγάλα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού.
Στο πρώτο τετράμηνο του 2008, 200 εγκαταστάτες θερμοϋδραυλικοί από την Κρήτη, τη Θεσσαλία, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη, ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής, αποθήκευσης και εργαστηριακού ελέγχου στην υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα της Κομοτηνής.
Ενημερώθηκαν λεπτομερώς από στελέχη της Interplast για τα νέα προϊόντα όπως είναι οι σωλήνες πολυπροπυλενίου με αλουμίνιο, για τη νέα σειρά σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου αποχέτευσης με ελαστικό δακτύλιο (με την εμπορική ονομασία Atlas-plus) και για τις καινοτόμες λύσεις σε εφαρμογές γεωθερμίας, ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού.
Οι εγκαταστάτες θερμοϋδραυλικοί, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τον τρόπο παραγωγής και διασφάλισης της υψηλής ποιότητας που φέρουν όλα τα προϊόντα της εταιρίας.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο εξοπλισμός και το άρτια οργανωμένο εργαστήριο, κέντρο αναφοράς στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Γενική ήταν η άποψη ότι τα προϊόντα που σχεδιάζει και παράγει η Interplast θεωρούνται τεχνολογικής αιχμής, αφουγκράζονται τις ανάγκες της αγοράς και προσφέρουν άμεσα λύσεις στη δουλειά του εγκαταστάτη θερμοϋδραυλικού, ειδικότερα στον χώρο των πλαστικών σωληνώσεων.